Search

Νέα σεζόν νέοι στόχοι για τον Πανθρακικό που ξεκίνησε την προετοιμασία του!

Ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ο Πανθρακικός, που φέτος στοχεύει στην άνοδο. Το παρόν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας έδωσαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αλλά και η διοίκηση του συλλόγου, όπως συνέβη και πέρυσι.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου:

“Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πολύ διάθεση για σκληρή δουλειά από όλους ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου η προετοιμασία του Πανθρακικού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Κικήδειο. Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, δείχνοντας με το καλημέρα πως θα βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου.

Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων του προπονητή της ομάδας μας Κώστα Γεμενετζή και των ποδοσφαιριστών Ανδρέα Ζήκου, Νίκου Παπαδόπουλου και Σωτήρη Κεχαγιά ήταν η διάθεση για σκληρή δουλειά και οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχουν τεθεί από την διοίκηση, προκειμένου ο Πανθρακικός να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τον Κώστα Γεμενετζή και τον Στέλιο Βασιλακάκη να έχουν την ευκαιρία να «μοντάρουν» σταδιακά την ομάδα μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.”

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ!

Share it