Search

Φιλική οκτάρα της Παναχαϊκής με βασικό και σκόρερ τον Βαρσαμίδη!

Παίζοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Παναχαϊκή επικράτησε με το ευρύ 8-0 της Θύελλας Πατρών σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο “Φ. Αραβαντινός”, με τον Εβρίτη Στέφανο Βαρσαμίδη όχι μόνο να ξεκινά σε ακόμη ένα φιλικό βασικός αλλά να σκοράρει κιόλας.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε δυνατά και άρχισε το ρεσιτάλ ευκαιριών μόλις στο 4′. Ο Μαυριάς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Σουτζόγλου, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να απομακρύνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 7′ ο Βαρσαμίδης με όμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος από κοντά έκανε κακό τελείωμα και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 16′. Ο Κυνηγόπουλος με όμορφη ατομική ενέργεια έφερε την μπάλα στο αριστερό του και με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-1. Στο 20′ έγινε το 0-2. Ο Κυνηγόπουλος με τον Σιατραβάνη συνδυάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με τρομερό σουτ στην κίνηση σκόραρε. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βαρσαμίδη να χριστεί σκόρερ με σουτ εκτός περιοχής διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου στο 0-3. Η Παναχαϊκή έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σουτζόγλου στέρησε σε κάποιες περιπτώσεις το γκολ, ενώ σε κάποιες άλλες η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός της Παναχαϊκής έκανε μαζικές αλλαγές δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες του. Το πρώτο γκολ για το δεύτερο μέρος δεν άργησε να έρθει. Ο Τσελεπίδης που είχε προωθηθεί σέντραρε προς τον Αντωνακόπουλο ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-4. Στο 64′ ο Πατάπης με εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Αντωνακόπουλο που με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-5. Ο Αντωνακόπουλος συνέχισε να σκοράρει ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο 79′, καθώς έπειτα από σέντρα του Μουστακόπουλου με κεφαλιά έκανε το 0-6. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Λινάρδος. Στο 83′ επωφελήθηκε από λάθος της αντίπαλης άμυνας, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Θανόπουλο και με πλασέ έγραψε το 0-7. Λίγο πριν το φινάλε, στο 89′ ο Λινάρδος και πάλι σκόραρε για το τελικό 0-8, καθώς έπειτα από σέντρα του Μασούρα με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με όμορφη κεφαλιά.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Παναχαϊκή, είναι το Σάββατο (24/8-18:00), στην Βάρδα με τον τοπικό ΠΑΟ.

Η σύνθεση της Παναχαϊκής: 

Atanackovic, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Μαυριάς, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Βαρσαμίδης, Κυνηγόπουλος. Έπαιξαν και οι Καπούταγλης, Μουστακόπουλος, Πατάπης, Coll, Βασιλικόπουλος, Πατρώνης, Αντωνακόπουλος, Μασούρας, Λινάρδος, Λιμάτσι.

Share it