Search

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: “Κάπου ξεπεράστηκαν τα όρια και αποφασίσαμε να μιλήσουμε”!

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ο οποίος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του αποφάσισε να μιλήσει για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“🔵«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, και την αναίδεια του λόγου ως ισότητα»

✔️Αυτά ήταν τα λόγια του Ισοκράτη όπου θα θέλαμε να δανειστούμε για να κατανοήσετε τον λόγο γι αυτήν εδώ δεν θα πω ανακοινώση αλλά θα την χαρακτηρίσουμε ως κατάθεση ψυχής ενός ιστορικού σύλλογου όπως ο δικός μας του «Μέγα»

⚽️Τους τελευταίους μήνες ,μέρες ακούγονται αναληθείες και κακεντρεχή σχόλια.Ένας σοφός είχε πει η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση και έτσι κράτησαμε Σιγή ιχθύος αλλά κάπου ξεπεράστηκαν τα όρια και αποφασίσαμε όχι να απαντήσουμε αλλά να πούμε κάποια γεγονότα.

🧢Είμαστε ένας σύλλογος που πάνω απ όλα βρίσκεται πάντα δίπλα στον πλευρό των παιχτών μας και ποτέ μα ποτέ δεν τους είδε μόνο ως ποδοσφαιριστές αλλά ως οικογένεια. Σε καθημερινή βάση υπήρχαν άτομα στις προπονήσεις, στους αγώνες για να προσέχουν τα παιδιά.

🥅Ένας σύλλογος ο οποίος νοιαζόταν και για την καθημερινότητα των παίχτων κ εκτός Γηπέδου για την ανθρώπινη πλευρά γιατί ο Μέγας είναι μια ομάδα με ήθος και γι αυτόν τον λόγο είχαμε πάνω από 3 χρόνια τους ίδιους παίχτες.

🎽Ήρθε η στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι μας διότι ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ κάποιους και από κάποιους άλλους ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ εμείς οι ίδιοι σαν μονάδα σαν ομάδα σαν σύλλογος.Αλλά ποτέ δεν βγήκαμε να κατηγορήσουμε κανέναν κ αυτό είναι που μας κάνει έναν ξεχωρίστο σύλλογο. Ενας σύλλογος που Ποτέ δεν δημιούργησε κανένα απολύτως θέμα με δελτία και ποτέ δεν κρατήσε κανέναν παίχτη παρά την θέληση του.

🔷Ένας σύλλογος που πρόσφερε τα μέγιστα κ όταν δεν μπορούσε να τ προσφέρει αφού είχε εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες στενάχωριοταν και το έπαιρνε προσωπικά.

❌ Ο σύλλογος μας δέχεται κριτική από ανθρώπους που ενώ ζουν στο χωριό δεν έχουν ιδέα που βρίσκεται τ γήπεδο, δεν έχουν ιδέα ποσα πράγματα χρειάζονται για ν λειτουργήσει ένας σύλλογος και τέλος δεν έχουν ιδέα πόσες ώρες από το προσωπικό τους χρόνο αφιερώνουν κάποιοι άνθρωποι για να είναι κοντά στην ομάδα.

🔴Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε έμπρακτα την ομάδα,τουλάχιστον προσπαθήστε να μην την κατακρίνετε. Ακόμα και τώρα δεν είναι αργά για να τήρησετε το ρητό

<Έχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει.>
William Penn, 1644-1718, Αμερικανός, ιδρυτής της Πενσυλβανίας”

Share it