Search

Από συμπαίκτες στον ΓΑΣ αντίπαλοι στην ΕΚΑΣΘ!

Σε αντίπαλα στρατόπεδα θα βρίσκονται από την φετινή σεζόν οι Ανδρέας Καραμανλής και Ισίδωρος Λεμονίδης που αμφότεροι αποχώρησαν απο τον ΓΑΣ και την Κομοτηνή και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στο Α’ τοπικό της ΕΚΑΣΘ της Θεσσαλονικής.

O Καραμανλής που λόγω σπουδών θα βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα θα  αγωνίζεται στην ομάδα του ΒΑΟ. Ενώ ο Ισίδωρος Λεμονίδης μετακομίζει και εκείνος στην Θεσσαλονίκη και θα φορά την φανέλα των Βασιλικών.

Oι ανακοινώσεις:

”Καραμανλής Ανδρέας (Ντίντο). Ο περσινός μας έφηβος μετακομίζει για σπουδές στην Θεσσαλονίκη και έχει συμφωνήσει με τον ιστορικό σύλλογο ΒΑΟ να τον βοηθήσει στο Α τοπικό ΕΚΑΣΘ όπου αγωνίζεται φέτος. Μια κουραστική χρονιά γι’ αυτόν καθώς έκανε προπονήσεις και με τους έφηβους και με τους άντρες.

Λεμονίδης Ισίδωρος. Ένας παίκτης προερχόμενος από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας, τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία και πηγαίνει στη Θεσ/νίκη για δουλειά και μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την ομάδα των Βασιλικών, αντίπαλος με τον Καραμανλή στο Α τοπικό ΕΚΑΣΘ.”

Share it