Search

Φιλική ισοπαλία για Ορφέα πριν το Κύπελλο, νίκη του Αβάτου επί του Φίλιππου!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας μπήκε ο Ορφέας Ξάνθης, που αγωνίστηκε στους Αμπελόκηπους Δράμας κόντρα στην τοπική ομάδα.

Στο φιλικό με τους Αμπελόκηπους η ομάδα της Ξάνθης αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2, και τα δύο τέρματα του Ορφέα σημείωσε ο Ηλίας Μακράκης, με τους ξανθιώτες να χρησιμοποιούν όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Πλέον στους “κιτρινόμαυρους” στρέφουν όλη την προσοχή τους στο ιστορικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για το Κύπελλο Ελλάδας.

Φιλικό παιχνίδι έδωσε και ο έτερος εκπρόσωπος της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, Άρης Αβάτου που υποδέχτηκε στα Βαφέικα τον Φίλιππο Δροσερού. Η ομάδα του Αλέκου Ξανθόπουλου επικράτησε με 4-1  χάρις τα τέρματα των Μπουλούτ, Γκέκα(2) και Σαρηγιαννίδη ενώ για το Δροσερό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τζεσούρ Ρεφίκογλου. Η ομάδα του Αβάτου θα δώσει νέο φιλικό την Τετάρτη 21 Αυγούστου απέναντι στην Αναγέννηση στο γήπεδο της Θαλασσιάς ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας και των αγώνων του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η τρίτη ομάδα της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, Ηρακλής Ζυγού δεν είχε φιλικό ματς με τον Γιάννη Δημητριάδη να πραγματοποιεί οικογενειακό διπλό.

Share it