Search

Το απόλυτο πέτυχαν οι Θρακιώτες διαιτητές και βοηθοί της Super League στα τεστ της ΚΕΔ!

Στο Καρπενήσι πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια Διαιτησίας 2019-2020 των Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας.

Σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους τους που κόπηκαν οι Θρακιώτες τα πήγαν περίφημα πετυχαίνοντας το απόλυτο των επιτυχιών, με τον μοναδικό ρέφερι απο την Θράκη Στέφανο Κουμπαράκη(ΕΠΣ Θράκης) και τους βοηθούς Χασάν Κούλα(ΕΠΣ Ξάνθης), Σπύρο Βασιλόπουλο(ΕΠΣ Έβρου) και Χρήστο Τζιώτζιο(ΕΠΣ Θράκης) να περνούν με απόλυτη επιτυχία τα τέστ επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Στις γραπτές Εξετάσεις Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών υπήρξε εκατό τοις εκατό επιτυχία αφού όλοι πέρασαν τις εξετάσεις. Αναφορικά με το FIFA Fitness Test συμμετείχαν 23 Διαιτητές από τους οποίους 21 πέρασαν και  2 απέτυχαν, ο Γκορτσίλας Ευστάθιος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και ο Μαλούτας Δημήτριος που δεν πέρασε. Επίσης συμμετείχαν 47 Βοηθοί Διαιτητές με εκατό τοις εκατό επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες αξιωματούχοι διαιτησίας, αφού παρέδωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να εγκριθεί η συμμετοχή τους, την πρώτη ημέρα των Σεμιναρίων παρακολούθησαν ειδική διάλεξη για τις τελευταίες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και έλαβαν μέρος στις ακόλουθες εξετάσεις: Γραπτές εξετάσεις για θέματα διαιτησίας, Video Quiz και εξέταση για τη διαπίστωση του επιπέδου του κάθε αξιωματούχου στην αγγλική γλώσσα. Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας περιελάμβανε Fitness test τις πρωινές ώρες, ενώ το απόγευμα ακολούθησαν τα μαθήματα για το Offside, για τη Λήψη Αποφάσεων και για τη Συνεργασία της Διαιτητικής Ομάδας.

Share it