Search

Με εβρίτικη μέσο επιθετική γραμμή ξεκινάει δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν ο Αίας Σαλαμίνας!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Αίαντα Σαλαμίνας που ολοκλήρωσε την απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, γνωστών στο ευρύ κοινό του Έβρου από την παρουσία τους στα τοπικά πρωταθλήματα. Πρόκειται για τους Δημήτρη Τσομπανούδη και Αντώνη Φωτσιτζούδη.

Ο πρώτος, γνωστός και ως “Τσιρίλο” (μεσοεπιθετικος, 24 ετών) την περασμένη σεζόν ήταν από τους ηγέτες του Έβρου Σουφλίου. Ο Τσιρίλο έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Αναγέννηση Μεταξάδων ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Ασπρονερίου, ΠΑΕ Ριζίων, Άρδα Καστανεών, Ορέστη Ορεστιάδας και Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η άριστη τεχνική με την μπάλα στα πόδια, η τρομερή ικανότητα στο ένας με έναν και ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο σκοράρει θεαματικά τέρματα.

Ο Φωτσιτζούδης (μεσοεπιθετικος 21 ετών) έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες τις Α. Ε Διδυμότειχου, σήμα κατατεθέν για πολλά χρόνια της ομάδας του Ατρόμητου Ασπρονερίου, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Γ’ εθνική με την ΑΕΔ. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του η πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ο άμεσος τρόπος που αγωνίζεται και τα πολύ καλά χτυπήματα από στημένες φάσεις.

Φυσικά μόνο τυχαίες δεν είναι οι δύο μεταγραφές καθώς έχουν την υπογραφή του Εβρίτη και νέου γενικού αρχηγού του Αίαντα Σαλαμίνας κ. Γιώργου Γαβριηλάκη, γνωστού στον Έβρο από τις επιτυχημένες παρουσίες ως αρχισκόρερ σε Αναγέννηση Μεταξάδων και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ξεκινήσουν προετοιμασία με την καινούργια τους ομάδα την Δευτέρα 19 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του κ. Πανοηλία Λεωνίδα με στόχο μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Αίας να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικός στην Α’ Πειραιά όπως αρμόζει στην ιστορία και στο υπόβαθρο της ομάδος!

*Στην φωτογραφία διακρίνονται (από αριστερά προς δεξιά): Φωτσιτζούδης Αντώνης, Γαβριηλάκης Γιώργος, Τσομπανούδης Δημήτρης και ο βοηθός προπονητή Νάσος Αλαΐσκας.

Share it