Search

Έναρξη προετοιμασίας και απάντηση σε… μασάλια στον Άρδα Καστανεών

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Άρδας Καστανεών.

Σε αυτήν συμμετείχαν 18 ποδοσφαιριστές ενώ η διοίκηση με ανακοίνωσή της απάντησε σε κάποιους “καλοπροαίρετους” όπως τους χαρακτηρίζει.

Η ανακοίνωση:

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα μας με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο μας χθες, Δευτέρα 12 Αυγούστου. Μάλιστα να ενημερώσουμε κάποιους….”καλοπροαίρετους” πως η προπόνηση έγινε κανονικά, υπό τις οδηγίες και τεχνικές κατευθύνσεις του νέου προπονητή μας κ. Γιώργου Ναλμπάντη, έχοντας λάβει μάλιστα μέρος σε αυτήν, Αύγουστο μήνα, 18 ποδοσφαιριστές του Άρδα…

Αν μη τι άλλο μας τιμάει ιδιαίτερα, όμως, το γεγονός πως κάποιοι ασχολούνται με αυτό τον τρόπο με τα κοινά της ομάδος μας, διαδίδοντας αναλυθεί “μασάλια”, σε μια ποδοσφαιρική “πιάτσα” η οποία έχει γεμίσει απο μισαλλοδοξία.
Ως διοίκηση του Άρδα Καστανεών, μπροστά σε ότι διαδίδεται και παρουσιάζει με αρνητισμό την εικόνα της ομάδας μας, είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε αυτή και τα συμφέροντά της.

Ως οργανισμός, ξεκινάμε άλλη μια ποδοσφαιρική σεζόν με το κεφάλι και το βλέμμα ψηλά, έχοντας γνώσιν τι έχουμε δίπλα μας και απέναντι μας…αλλά μη θέλοντας (και όχι αδυνατώντας) να δούμε πίσω μας..

#fcardas1950

Share it