Search

Στα σκαριά τριπλή επιστροφή στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης!

Πολύ κοντά στην επιστροφή τους στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης βρίσκονται τρεις σύλλογοι.

Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται το SportsAddict.gr, ο Αλανότοπος, η Νέα Καλλίστη και η Φιλία Κομοτηνής ετοιμάζονται για την επάνοδό τους στις αγωνιστικές επάλξεις, κάτι που αν τελικά συμβεί, θα φέρει αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις της ΕΠΣ Θράκης, αφού ο συντελεστής των συνολικών ομάδων της σεζόν θα είναι θετικός, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλανότοπος μάλιστα, που τελευταία φορά εμφανίστηκε την σεζόν 2015-2016, συμμετέχοντας στο τότε Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στις διοργανώσεις της νέας σεζόν. Όσο για την Νέα Καλλίστη που τελευταία φορά αγωνίστηκε την χρονιά 2016-17 και την Φιλία Κομοτηνής που έχει να παρουσιαστεί από τη σεζόν 2017-18, τα νέα είναι επίσης θετικά, μιας που αμφότερες έχουν προμηθευτεί τα απαραίτητα έγγραφα για την κατάθεση συμμετοχής και αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό, θα ολοκληρώσουν και τυπικά την διαδικασία, τις επόμενες μέρες.

Όσο για το ερώτημα, σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν οι τρεις αυτοί σύλλογοι τη σεζόν 2019-2020, αυτό παραμένει προς το παρόν αναπάντητο, όπως θα διαβάσετε και σε νέο θέμα που θα ακολουθήσει..

Share it