Search

Ακόμη ένας πρωταθλητής Ελλάδας με τους Έφηβους της Ξάνθης κοντά στον Άρη Αβάτου!

Μια ανάσα απο ακόμη μια μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης Αβάτου που είναι έτοιμος να ενεργοποίηση μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη κάνοντας δικό του τον Γιώργο Νομικό.

Ο 21χρονος Καβαλιώτης γκολκίπερ δεν είναι άγνωστος στα ποδοσφαιρικά της Ξάνθης μια και αγωνιζόταν στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ μέχρι το 2015, όντας μάλιστα μέλος της ομάδας Κ17 του ΑΟΞ που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2014, όταν και αποχώρησε για την Κοζάνη στην οποία αγωνίστηκε μια χρονιά για να ακολουθήσει η παρουσία του σε ΑΕΠ Βατολάκκου, Καβάλα ενώ πέρσι αγωνιζόταν στη Νάουσα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Νομικός έχει εμπειρία απο Γ’ Εθνική μια και τόσο με την ΑΕΠ, την Καβάλα όσο και με τη Νάουσα αγωνίστηκε στην κατηγορία, έχοντας μάλιστα γεμάτες σαιζόν τόσο με την ομάδα του Βατολάκκου όσο και αυτή της Νάουσας. Ήδη μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό του Αβάτου με τον Άρη Πηγών με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Να σημειώσουμε πως ο Νομικός θα βρει στην ομάδα του Αβάτου δύο συμπαίκτες του απο εκείνη την τρομερή φουρνιά της Κ17 του ΑΟΞ που έφερε τον τίτλο στην Ξάνθη, πιο συγκεκριμένα τους Γιώργο Ψεμματά και Θωμά Βαφειάδη

Share it