Search

Νέο διπλό χτύπημα απο τον Αρίωνα με Τουμπαρίδη και Ζαχαριάδη!

Ακόμη δύο προσθήκες για τον Αρίωνα Ξάνθης που μετά την δυναμική ξανθιώτικη ενίσχυση με τους ταλαντούχους Ρούμογλου, Καρανικολίδη και Χατζηνικολάου(θυμηθείτε ΕΔΩ) ολοκλήρωσαν ακόμη δύο προσθήκες αποκτώντας τους Χρήστο Τουμπαρίδη(φωτο αριστερά) και Θανάση Ζαχαριάδη(φωτο δεξιά)

Τα σχετικά δελτία τύπου αναφέρουν:

“Στην ομάδα μας την νέα χρονιά θα αγωνίζεται ο Ξανθιώτης Τουμπαρίδης Χρήστος. Ο Χρήστος άνηκε απο μικρός στις ακαδημίες της Ασπίδας Ξάνθης και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανεβαίνοντας στην Γ’ Εθνικη πριν 6 χρόνια. Ολοκληρώνοντας τις σπουδες του επιστρέφει στην πόλη μας και θα αποτελέσει μέλος του ανδρικου μας. Η ομάδα μας εύχεται ολόψυχα καλή αγωνιστική σεζόν στον Χρήστο!!!”

“Ο Αρίωνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του παίχτη Ζαχαριάδη Θανάση. Ο Θανάσης από την περασμένη σεζόν και ερχόμενος από τον “Ζαφειράκη Νάουσας” ως φοιτητής στην πόλη μας, έκανε προπονήσεις με το ανδρικό τμήμα. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην περιφέρεια όσο και κοντά στο καλαθι. Καλωσορίζουμε τον Θανάση και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!”

Share it