Search

Μεγαλώνει η ξανθιώτικη…παροικία της Καβάλας που αποκτά και Κουτσούμπα!

Αίσιο τέλος παίρνει τελικά η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσούμπα που οδεύει προς την Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη που χτίζει “ξανθιώτικη παροικία”!

Μια και στην Καβάλα ήδη ανήκουν οι Οκάν Σουλεϊμάν(δανεικός απο Ξάνθη), Λάζαρος Ορφανίδης, Ραφαηλ Μελισσόπουλος και ο συμπαίκτης του Κουτσούμπα στον Άρη Αβάτου, Βασίλης Δόντσος. Αξίζει να σημειωθεί πως κοινό στοιχείο και τον 5 ξανθιωτών είναι πωςέχουν αγωνιστεί όλοι στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης με τους τρεις πρώτους να αγωνίζονται και στην πρώτη ομάδα.

Ο Ερασμιώτης μέσος που έχει αγωνιστεί στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, την Κεσσάνη Ερασμίου, το Νέστο Χρυσούπολης και τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία αυτή του Άρη Αβάτου. Εκεί άλλωστε τον “τσέκαρε” και ο τεχνικός του ΑΟΚ που θεωρεί πως ο Κουτσούμπας μπορεί να δώσει πολύ σημαντικές λύσεις μεσοαμυντικά στον Καβαλιώτικο σύλλογο στην φετινή του παρουσία στην Football League.

Να σημειώσουμε πως τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή με τον ξανθιώτη αμυντικό πάντως ήδη να μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό με την Κ19 του ΠΑΟΚ περνώντας στο παιχνίδι στο Β’ μέρος.

Share it