Search

Στα playoffs του Champions League ο Ολυμπιακός, έμεινε ξανά εκτός από τον Άγιαξ ο μαχητικός ΠΑΟΚ!

Μετά τη νίκη του στην Κων/πολη ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπασακσεχίρ και στο Γ. Καραϊσκάκης αυτή τη φορά με 2-0 και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ η οποία πήρε μεγάλο διπλό επί της Πόρτο στη ρεβάνς.

Ο Σεμέδο με προβολή 58’, ο Βαλμπουενά με πέναλτι (που κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς) στο 78’ και ο Σα με τις αποκρούσεις του στο πρώτο μέρος ήταν και πάλι κορυφαίοι για τους Πειραιώτες και υπέγραψαν τη νίκη της ομάδας τους.

Δοκάρι είχε ο Γκιγέρμε στο 4’, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Βίστσα, Κριβέλι και Ρομπίνιο οι Τούρκοι, οι οποίοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Άδικος αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Ο καταπληκτικός ΠΑΟΚ στάθηκε επάξια κόντρα στον Άγιαξ, ωστόσο το… κακό τρίτωσε, αφού έχασε 3-2 από τους Ολλανδούς στο Άμστερνταμ και τέθηκε εκτός Champions League. Στα playoffs του Europa League «υποβιβάζονται» οι νταμπλούχοι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 23’ με τον Μπίσεσβαρ όπως αναφέρει το sport-fm.gr, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 41’ με πέναλτι του Τάντιτς κι ενώ εννέα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης αστόχησε από την «άσπρη βούλα».

Στο 79’ το 2-1 από τον Ταλιαφίκο, ενώ στο 85’ πάλι με πέναλτι ο Τάντιτς διαμόρφωσε το 3-1. Στο 94’ μείωσε ο Μπίσεσβαρ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν άλλο χρόνο για να κυνηγήσουν γκολ πρόκρισης.

Share it