Search

Κάνει την έκπληξη με τον εμβληματικό “Πύργο” του βόλεϊ της Κομοτηνής ο Ερμογένης Ξάνθης!

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Ερμογένη Ξάνθης που προχώρησε στην απόκτηση ακόμη ενός Θρακιώτη βολεϊμπολίστα, και έτσι μετά τους Εβρίτες Σκαρλατίδη, Ανδρεάδη, Χατζίδη και τον Κομοτηναίο Μπανιώτη απέκτησε τον “εμβληματικό πύργο του βόλεϊ της Κομοτηνής” όπως τον αποκαλούσαν στην ΑΕΚ, Μιχάλη Μετγιάζη.

Ο Μιχάλης Μετγιάζης μαζί με τον Κώστα Δεληγιαννίδη αποτελούσαν τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες του βόλεϊ της Κομοτηνής και αγωνίζονταν στην ομάδα που έδωσαν την άνοδο στην Volleyleague στην ΑΕ Κομοτηνής. Με την ομάδα του Ερμογένη να προσθέτει έναν πολύ έμπειρο αθλητή στο δυναμικό της.

Ξεκίνησε να παίζει βόλει από τα Τμήματα υποδομής της ΑΕ Κομοτηνής (παίδες 1995), Ήταν για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της ομάδας ανδρών και μάλιστα διακρίθηκε για το πάθος του και την αγάπη του προς την ομάδα που μεγαλούργησε και την αγάπη του στο βόλεϊ.

Ο Μιχάλης αγωνίστηκε εκτός από την ομάδα της πόλης του και στον ΠΑΟΚ, ενώ επέστρεψε και πάλι στην ΑΕ Κομοτηνής προ διετίας. Την προπέρσινη σαιζόν με την εμπειρία του βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Volley League, ενώ παρέμεινε στην ομάδα και στην περσινή της προσπάθεια στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε από το 1994-1998 στην ΑΕ Κομοτηνής . την σεζόν 1998-1999 στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια επέστρεψε και φόρεσε τα κιτρινόμαυρα της ομάδας έως το 2006.

Η μεταγραφή του Μετγιάζη εκτός απροόπτου, υπάρχει πάντα το κενό για μια ακόμα κίνηση αν προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον, θα είναι και η τελευταία για τον ξανθιώτικο σύλλογο ενόψει της συμμετοχής του στην Α2. Θυμίζουμε πως ήδη ο Ερμογένης έχει αποκτήσει τους Νίκο Σκαρλατίδη από Άρη Θεσ/νίκης, Αναστάσιο Άρμπυρο από τη Νίκη Αιγινίου και όπως και ο Μετγιάζης απο την ΑΕ Κομοτηνής αποκτήθηκαν και οι Άρης Ανδρεάδης και Ραφαήλ Μπανιώτης

Share it