Search

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο Final 4 του πρωταθλήματος

Το χρυσό και αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν η ανδρική & γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα beach handball.

Αθλητές των ομάδων που βρέθηκαν στο Final 4 προχώρησαν σε δηλώσεις μετά το φινάλε:

Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου (Κύκλωπες): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως φάνηκε. Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές. Γενικά οι ομάδες που φτάνουν στο Final 4 είναι πολύ καλές. Χρειάζεται και λίγη τύχη σε τέτοιες περιπτώσεις και σήμερα ήταν μαζί μας. Πήραμε άλλο ένα πρωτάθλημα. που είναι το πέμπτο. Η διοργάνωση ήταν καλή και χαιρόμαστε να βλέπουμε όμορφα γήπεδα. Πιστεύω ότι μέχρι τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες θα γίνουν βελτιώσεις και το γήπεδο θα είναι ακόμα καλύτερο».

Άκης Χαραλαμπίδης (Κύκλωπες): «Φανταστικός αγώνας, ένας από τους καλύτερους τελικούς που έχουμε παίξει. Είδατε ότι η διαδικασία συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και είχαμε πολλές ανατροπές. Καταφέραμε να νικήσουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα που ήταν πολύ δυνατή όπως και οι άλλες δύο ομάδες. Είμαστε και οι τέσσερις ομάδες στο ίδιο επίπεδο και τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή. Θεωρώ ότι τα γήπεδα θα γίνουν ακόμα καλύτερα για τους Αγώνες. Σήμερα είχε πολύ κόσμο και στις κερκίδες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε στη διοργάνωση».

Γιώργος Ελευθεριάδης (Ασπρόπυργος): «Είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε τον τίτλο. Ο τελικός κρίθηκε στην ψυχραιμία και στην εμπειρία των αντιπάλων μας, οι οποίοι έχουν παίξει πολλά τουρνουά. Το γήπεδο είναι απίστευτο. Θα ήθελα να ξαναγυρίσω εδώ με την ομάδα μου. Το σίγουρο είναι ότι θα τα ξαναπούμε στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες».

Κανέλλος Γεωργίου (Ασπρόπυργος): «Καταρχάς θέλω να πω ότι ήταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά με συναρπαστικό θέαμα. Τέτοια γήπεδα δεν τα είχαμε ξαναδεί εδώ στην Πάτρα και είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ καλούς Μεσογειακούς Αγώνες.Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν θέμα τύχης, καθώς και οι δύο ομάδες φτάσαμε στα 10 πέναλτι, κάτι που δεν συνηθίζεται. Καλώ όλη την Πάτρα να στηρίξει την εθνική ομάδα!»

Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (Απόλλων Καλαμαριάς): «H Πάτρα μας φιλοξενεί για πρώτη φορά και όλα είναι πολύ όμορφα και πολύ οργανωμένα. Τώρα περιμένουμε και την Eθνική ομάδα, που θα παίξει στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Φαίνεται ότι υπάρχει οργάνωση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Στο χάντμπολ είμαστε όλοι μια οικογένεια, το διασκεδάζουμε και περνάμε πολύ ωραία. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Γιώργος Μαυρίδης (Απόλλων Σταυρούπολης): «Είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση που μας άρεσε πάρα πολύ. Οι ομάδες έδειξαν το καλύτερο πρόσωπο που μπορούσαν και το επίπεδο είναι υψηλό. Δυστυχώς η ομάδα μου έπαιξε δύο άσχημα ματς και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα σετ. Δεν πειράζει όμως… Αξίζουν συγχαρητήρια στις υπόλοιπες ομάδες και ελπίζω να δούμε έναν ωραίο τελικό».

Ελισάβετ Μάστακα (Σπάρτακος): «Κρατήσαμε το πρωτάθλημα στη θέση του. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες, αλλά η καθημερινή προσπάθεια που κάνουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και ένιωσα όμορφα που αγωνίστηκα σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο».

Αθηνά Βασιλειάδου (Σπάρτακος): «Είμαι χαρούμενη που κατακτήσαμε το νταμπλ. Εχω αγωνισθεί στην Πάτρα και το περιβάλλον μου είναι πολύ οικείο».

Δήμητρα Σαββαλάκη (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης): «Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω γεμάτη. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Σπάρτακου. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά αρκεί η προσπάθεια».

Μαριάννα Σιαρβαρλή (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης): «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στον Σπάρτακο για τον τίτλο, συγχαρητήρια και στην Πάτρα για την άψογη διοργάνωση και καλούμε τον κόσμο να γνωρίσει το άθλημά μας».

Share it