Search

Νίκησε Λάρισα και….εντυπώσεις η Ξάνθη!(+pics)

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης, που επικράτησε με 1-0 της Λάρισας σε ένα ματς που οι ξανθιώτες ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα

Απο τα πρώτα κιόλας λεπτά η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά έχοντας αρκετές στιγμές στην εστία του Κρίστινσον όμως χρειάστηκε η βοήθεια της… τεχνολογίας(θυμηθείτε ΕΔΩ) ώστε το τέρμα του Φοσέρ στο 35′ να κατοχυρωθεί και η Ξάνθη να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ένα σκορ που δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος με τους ξανθιώτες να έχουν υψηλά ποσοστά κατοχής, και παρά της πολλές αλλαγές εκατέρωθεν να μην χάνουν τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στην Λάρισα που έδειξε να έχει πολλά προβλήματα επιθετικά καθώς ουσιαστικά δεν απείλησε ούτε μια φορά τον Μπέντο.

Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του έβγαλαν τα συμπεράσματά τους μετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που επέλεξαν να αγωνιστούν, μία εβδομάδα πριν την πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 17 Αυγούστου, 20:30).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης(ΕΠΣ Ημαθιάς) με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο(Ημαθίας) και Κούλα Χασάν(Ξάνθης), 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Μαλούτας(Ημαθίας), ενώ στο VAR βρισκόταν ο Στέφανος Κουμπαράκης και assistant ο Χρήστος Τζιώτζιος αμφότεροι της ΕΠΣ Θράκης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (73′ Ντίρεσταμ), Σόσα (80′ Λεωντσάκος), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί (77′ Καμαρά), Ντε Αμορίμ (46′ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Λούκας), Φοσέ (46′ Στάρτζεον), Ρενέλα (63′ Γκαργκαλατζίδης).

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Σικάβκα. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Νούνιτς, Μπούστος, Φιλίποβιτς.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα αλλά και το τρίτο ημίχρονο

Share it