Search

Κανονικά στην Γ’ Εθνική με Στογιάννη προπονητή ο Κιλκισιακός

Κανονικά θα μετέχει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Κιλκισιακός, όπως γνωστοποίησε η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον όμιλο των Θρακιωτών έτσι να έχει ουσιαστικά μία απώλεια αυτή του Αλέξανδρου Κιλκίς

Η ομάδα του Κιλκισιακού παρά την αβεβαιότητα που επικρατούσε βρήκε την λύση και έτσι θα δώσει κανονικά το παρών με τον σύλλογο μάλιστα να προχωρά και σε πρόσληψη νέου τεχνικού με τον Ηλία Στογιάννη να είναι αυτός που ξεκινά τον καταρτισμό της ομάδας ενόψει της πρώτης την Δευτέρα 12 Αυγούστου αλλά ακόμη περισσότερο για να είναι η ομάδα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο.

“Αρχίζει την προετοιμασία του ο Κιλκισιακός
Την Δευτέρα 12 Αυγούστου και ώρα 18:00΄στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς ξεκινάει την προετοιμασία του ο Κιλκισιακός.
Η προσπάθεια για την πρόσληψη προπονητή από το Κιλκίς απέτυχε και έτσι η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη του Ηλία Στογιάννη. Ο νέος προπονητής της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε στα χέρια του την τύχη του Π.Α.Ο. Κουφαλίων.
Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Η επιτροπή μεταγραφών βρίσκεται σε καθημερινή βάση, σε επαφή με ποδοσφαιριστές που πρόκειται να ενταχθούν στην δύναμη της ομάδας”

Share it