Search

Της ταιριάζει αντίπαλος και έδρα

Τρομακτική η εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι! Πέντε γκολ στην έδρα της Γουέστ Χαμ σε πρεμιέρα πρωταθλήματος;!! Ο λονδρέζικος σύλλογος έχει δυνατό ρόστερ φέτος αλλά χθες έμοιαζε με ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Γράφει στο bet-hoven.net o Λάμπρος Λυριτζής

Προφανώς και περίμενα κάτι διαφορετικό την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλά φαίνεται πως ο Πεπ Γουαρδιόλα έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που μπορεί πολύ γρήγορα μέσα στην σεζόν να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης. Στοιχηματικά βέβαια πήρα πίσω τα χαμένα με το άνετο GG στο Τσάρλτον – Στόουκ, με το 1-1 να διαμορφώνεται στο 37ο λεπτό και την γηπεδούχο να επικρατεί τελικά 3-1.

Στις 26 Ιουνίου Κρίστιανσουντ και Οντ αναμετρήθηκαν σε νοκ άουτ αγώνα για την φάση των 16 του νορβηγικού Κυπέλλου. Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 76’ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα και πήραν την πρόκριση στην παράταση, με γκολ στο 107! Έτσι η ομάδα του Φάγκερμο επιβεβαίωσε ότι της ταιριάζει η συγκεκριμένη αντίπαλος αλλά και το Κρίστιανσουντ Στάντιον.

Η Οντ είχε αποσπάσει ισοπαλίες στις δύο πρόσφατες επισκέψεις της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ενώ για τον πρώτο γύρο φέτος επιβλήθηκε 2-0 της Κρίστιανσουντ. Σήμερα οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες και έχω λόγους να πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Οντ γενικότερα πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν. Βασιζόμενη στην έδρα της έχει συγκεντρώσει 31 βαθμούς σε 16 αγώνες και διατηρεί επαφή με την κορυφή, παρότι δεν τέθηκε ποτέ ως στόχος η κατάκτηση του τίτλου. Ως φιλοξενούμενη είναι αλήθεια πως χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της και μετρά τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει. Αυτό όμως πρέπει και μπορεί να σταματήσει απόψε. Εξάλλου νωρίτερα στην σεζόν είχε επικρατήσει εκτός έδρας των Τρόμσε και Λίλεστρεμ ενώ είχε αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της Ρόζενμποργκ. Παράλληλα φέτος έχει ήδη πανηγυρίσει τέσσερις προκρίσεις στο Κύπελλο ως φιλοξενούμενη και βρίσκεται στα προημιτελικά.

Η Κρίστιανσουντ είναι μαχητική εντός έδρας και έχει ηττηθεί μόνο από την Στάμπαεκ για την Eliteserien. Από τα τέλη Ιουνίου και μετά πάντως έχει μόλις μία νίκη σε πέντε επίσημους αγώνες και βολεύεται με αντιπάλους που παίζουν ανοικτά. Η Οντ ωστόσο έχει μάθει να παίρνει βαθμούς και νίκες μέσω άμυνας και με υπομονή θα αναγκάσει την γηπεδούχο να ανέβει ψηλότερα και να δημιουργηθούν χώροι στα μετόπισθεν. Δεν αποκλείω την ισοπαλία βέβαια, εξ ου και η επιλογή στο dnb των φιλοξενούμενων.

Share it