Search

Το κάλεσμα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου προς το φίλαθλο κοινό της Ροδόπης και όχι μόνο! Η βοήθεια του Δημαρχείου και η αναμονή για..ενδιαφέρον!

Οι μέρες για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχής γενομένης με το Κύπελλο Ελλάδας στις 25/8, πλησιάζουν, με την κατάσταση στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου να παραμένει σταθερά..υποτονική.

Οι γαλανόλευκοι (όσοι έχουν απομείνει που νοιάζονται πραγματικά για τον σύλλογο) μέσω της σελίδας τους απηύθυναν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ροδόπης, προκειμένου να στηρίξει τον σύλλογο, που θα είναι και ο μοναδικός ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος της περιοχής σε Εθνική κατηγορία, όπως επίσης και σε όλους τους Δημότες τους.

Χείρα βοηθείας αυτή τη στιγμή αναμένεται να υπάρξει μόνο μέσω του Δημαρχείου και του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ιάσμου, Μουμίν Οντέρ, ο οποίος όπως είχε υποσχεθεί, προς τιμήν του, θα βοηθήσει τον σύλλογο, με το ποσό των 15.000€. Αν όμως κανείς πιστεύει πως σεζόν στην Γ’ Εθνική μπορεί να “βγει”, μόνο με αυτό το ποσό είναι γελασμένος..

Στις τάξεις του συλλόγου, αναμένουν να νοιαστούν επιτέλους για την ομάδα, που μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να τελικά να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου, τόσο επιχειρηματίες της περιοχής και οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων των πρόσφατων Δημοτικών εκλογών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όπως και άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί με την φανέλα του συλλόγου στο παρελθόν.

Ένα σχόλιο με πολλούς αποδέκτες που αφορά όχι μόνο την περίπτωση του Ιάσμου; Επειδή κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ας το επαναλάβουμε..Αφήστε επιτέλους στην άκρη, Πολιτική, Θρησκεία, προσωπικές διαφορές. Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα λίγα μέσα που μπορεί να βγάλει τους ανθρώπους από τη “μιζέρια” τους και να ενώσει, όπως έχει κάνει τόσες φορές, με τρανό παράδειγμα του παρελθόντος (αρκετά μακρινού πλέον δυστυχώς) τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου:

“Σε αυτή την ιστορική στιγμή χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των Ιασμιωτών αλλά και ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο στην Ροδόπη.

Ο δικός μας «Μέγας» φέτος θα παίζει στην Γ’ Εθνική και θα είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπεί την Ροδόπη σε υψηλές κατηγορίες.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου χρειάζεται την έμπρακτη οικονομική, ηθική στήριξη σας.

Πριν λίγους μήνες είχαμε αυτοδιοικητικές εκλογές έτσι πρώτοι όλοι οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα μας.

Όλοι μαζί στην Γ’ Εθνική”

Share it