Search

Σαμοθράκη: Όσοι έχουν εισιτήρια με το SAOS δεν μπορούν να ταξιδέψουν με το AZORES EXPRESS

Με μία ημέρα καθυστέρηση, σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, θα φτάσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το εκτάκτως δρομολογημένο πλοίο AZORES EXPRESS. Αν δεν υπάρξει άλλη μεταβολή, το νέο πλοίο θα δέσει στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου το πρωί της Κυριακής 11/08, αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες, είναι ότι όσοι έχουν εισιτήρια με το SAOS, δεν μπορούν να ταξιδέψουν αυτομάτως με το νέο πλοίο.

Οι επίδοξοι ταξιδιώτες θα πρέπει να βγάλουν νέα εισιτήρια είτε προς είτε από τη Σαμοθράκη και μάλιστα αυτή η διαδικασία θα γίνεται πάνω στο πλοίο -άρα μόνο με μετρητά- επειδή ακόμη δεν έχει βρεθεί πρακτορείο για την έκδοση των εισιτηρίων του AZORES EXPRESS.

Ωστόσο, όσοι ταξιδιώτες είχαν / έχουν εισιτήρια με το SAOS II, για να πάρουν πίσω τα χρήματα τους θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένη διαδικασία ανάλογα με τον τρόπο που είχαν εκδώσει τα εισιτήρια τους:

Επιβάτες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη ή στην Σαμοθράκη μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας

Επιβάτες που βρίσκονται εκτός Αλεξανδρούπολης μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους πρακτορεία που έχουν εκδώσει τα εισιτήριά τους

Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω on line booking μπορούν να αποστέλλουν email στο [email protected] ή [email protected] και τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα χρέωσης.

Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω τηλεφωνικών κρατήσεων μπορούν να αποστέλλουν email στο [email protected] ή [email protected] και δηλώνουν τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμούν να επιστραφούν τα χρήματα.

Πηγή: reportal.gr

Share it