Search

Η μεγάλη ευκαιρία του Νέστου Χρυσούπολης για άνοδο στην Football League! Κρίσιμη ΓΣ την Κυρική

Ένα μεγάλο μπάχαλο επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και απο τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League με Ηρακλή και Κρόνο Αργυράδων να μην δηλώνουν καν συμμετοχή.

Ωστόσο αυτό άνοιξε τον δρόμο σε δύο ομάδες που δεν τα κατάφεραν στα μπαράζ να πάρουν έστω και με αυτό τον τρόπο την άνοδο στην Football League. Με βάση την προκύρηξη αυτές οι δύο ομάδες είναι οι Νίκη Βόλου και Νέστος Χρυσούπολης ενώ επιλαχούσες μένουν οι Καλαμάτα και Αιολικός.

Αυτό προκύπτει βάσει της ειδικής βαθμολογίας που υπάρχει, σύμφωνα με το άρθρο  20 παρ.16 του ΚΑΠ, όσο και με τα κριτήρια ισοβαθμίας της UEFA  για τα διεξαγόμενα με ομίλους πρωταθλήματα. Βάσει λοιπόν αυτού, αφαιρούνται από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο οι βαθμοί που πήραν με τις δύο τελευταίες των ομίλων τους.  Κάπως έτσι στην ειδική βαθμολογία που προκύπτει, η Νίκη Βόλου έχει 57 βαθμούς, ακολουθεί ο Νέστος Χρυσούπολης με 53 β. κι έπονται η Καλαμάτα με 51 β. και ο Αιολικός με 40 β.

Πλεόν όλα θα εξαρτηθούν απο τη νέα διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης που βλέπει μια μεγάλη ευκαιρία να της ανοιγεται, ωστόσο θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή αξιολόγηση αν μπορεί η ομάδα να αντέξει οικονομικά τα δεδομένα της Football League. Αυτό θα καθοριστεί το απόγευμα της  Κυριακής 11 Αυγούστου στις 19:30 στην αιθουσα του Συλλογου Ποντιων Χρυσουπολης οπού θα πραγματοποιηθεί εκτακτη Γενικη Συνελευση με θεμα την συμμετοχη της ομαδος του Νέστου στην Football League και συσταση ΠΑΕ

Share it