Search

Στο χέρι της είναι…

Καλά πήγε η στήλη χθες, μιας και η Νταντι Γιουνάιτεντ με ανατροπή, πείσμα και μεγάλη υπομονή, κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο την Πάρτικ Θιστλ εκτός έδρας, μας πλήρωσε στο γεμάτο 2.40 και επιστρέψαμε στο θετικό πρόσημο. Σκωτίες στο φουλ και σήμερα και εννοείται ότι από εκεί θα έρθει η επιλογή μας.

Γράφει στο Foxbet.gr ο Πάνος Κοτσιμπός

Το ματς το οποίο θα μας προκαλέσει να ασχοληθούμε μαζί του, είναι εκείνο της Κουίν Οφ Σάουθ με την Ντανφέρμλιν, με τη γηπεδούχο να έρχεται από την δίχως τέρματα ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Αρμπρόουθ, όμως συνολικά έχει αρκετά κενά στην άμυνα και αυτά προσπαθεί να συμμαζέψει ο τεχνικός Τζόνστον. Δεν είναι εύκολο να τα συμμαζέψει σαφώς και αρκεί να αναφέρουμε ότι προηγουμένως, στα τέσσερα ματς για το Λιγκ Καπ δέχθηκε 10 τέρματα, με την άμυνά της να παρουσιάζει τεράστια κενά.

Από την άλλη μεριά, η Ντανφέρμλιν σκοράρει με πολύ καλό ρυθμό, αλλά καλείται και εκείνη να είναι περισσότερο προσεκτική στην άμυνά της. Στην πρεμιέρα μπήκε δυνατά στο ματς με την Νταντί, προηγήθηκε με 2-0, αλλά τελικά παραχώρησε την ισοπαλία με 2-2 και πλέον ο τεχνικός Κρόφορντ θα έχει πάρει το μάθημά του αναφορικά με το πως θα πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του ένα πιθανό προβάδισμα. Εχει σκοράρει 15 φορές στα πέντε τελευταία ματς, μετρώντας τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα και εφόσον είναι προσεκτική στο σημερινό παιχνίδι, μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα των «Ντουνχάμερς», με το σημείο να τιμάται στο 2.40.

Share it