Search

Φιλική ισοπαλία απέναντι στον Βόλο με κέρδη για την Ξάνθη(+pics)

Την πρώτη ισοπαλία της σε φιλικά ματς έφερε η Ξάνθη που έμεινε στο 1-1 στο πρώτο δυνατό εντός έδρας τεστ απέναντι στο ΝΠΣ Βόλου.

Στο ματς που έγινε στο γήπεδο των Πηγαδίων κάτω απο πολύ ζέστη, ειδικά στο πρώτο μέρος, η Ξάνθη έβγαλε κάποια θετικά στοιχεία στο πρώτο μέρος ωστόσο μια στημένη μπάλα και η δυνατή κεφαλιά του Μπασόνγκ στο 40′ την έφεραν πίσω στο σκορ. Σε ένα πρώτος μέρος πάντως που η Ξάνθη έδειξε αδυναμία στο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έφτιαξε.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα, με μεγαλύτερη δύναμη στο κέντρο και καλές επιθέσεις απο άκρα και άξονα. Στο 59′ ο Αμορίμ ανετράπη απο τον Ντεντάκη με τον Κουμπαράκη να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι, με τον Μπαριέντος να ευστοχεί για το 1-1, που έμεινε μέχρι το τέλος παρά της ευκαιριες που δημιούργησε η ομάδα της Ξάνθης

Ο Κίκο Ραμίρεθ χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής, ενώ παράλληλα έβγαλε τα συμπεράσματά του πριν το επόμενο φιλικό, αυτό με τη Λάρισα την Κυριακή (19:30, Xanthi FC Arena).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης(ΕΠΣ Θράκης), με βοηθούς τους Σπύρο Βασιλόπουλο(Έβρου) και Χρήστο Τζιώτζιο(Θράκης), ενώ τέταρτος ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης(ΕΠΣ Ξάνθης)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Ντε Λούκας (60′ Τερκί), Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (88′ Γκαργκαλατζίδης), Μπαριέντος (60′ Φοσέ), Ρενέλα (72′ Φασίδης), Ντε Αμορίμ (76′ Πολέτο).

ΒΟΛΟΣ( Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης (60ο Καραγκιόζης), Ντεντάκης (60ο Λύρατζης), Διαμαντής (60ο Κορνέζος), Μπασόνγκ (46ο Δημόπουλος), Φεράρι (60ο Τσαούσης), Μαξ (46ο Τσοκάνης), Ατιγιαλάχ (60ο Μυστακίδης), Ζοάο, Σαρμιέντο (70ο Κορέλας), Κυζιρίδης (46ο Μπαλογιάννης), Μάντζης (60ο Ηλιόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it