Search

Οι Θρακιώτες δημοτικοί σύμβουλοι που έφεραν «γούρι» στον Ολυμπιακό στην Τουρκία!

Μία όμορφη βραδιά ήταν αυτή της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό λόγω της νίκης με 1-0 επί του τουρκικού εδάφους και κόντρα στην Μπασάκσεχιρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 13 Αυγούστου.

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν αρκετοί φίλοι των Πειραιωτών για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς, ενώ το «παρών» στις κερκίδες έδωσαν και πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την Θράκη.

Ανάμεσα τους και δύο δημοτικοί σύμβουλοι. Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης Γιάννη Βαταμίδη και τον Μανώλη Φανουράκη που εκλέχθηκε εκ νέου δημοτικός σύμβουλος με την νικήτρια παράταξη του κ. Τσέπελη στην Ξάνθη και είχε διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ξάνθης

Ο κ. Βαταμίδης είναι γνωστός για τα… ολυμπιακά του αισθήματα, ενώ είναι γενικότερα ποδοσφαιρόφιλος και έχει ασχοληθεί και διοικητικά στο παρελθόν με το άθλημα και συγκεκριμένα με τον Εθνικό Αλεξ/πολης. Από τον Μάρτιο του 2017 είναι αντιδήμαρχος αθλητισμού στον Δήμο.

Ο κ. Φανουράκης  είναι επίσης γνωστός για τα… Ολυμπιακά αισθήματα του, είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και συχνά πυκνά έχει ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού ενώ είναι και βετεράνος τερματοφύλακας του ΑΟΞ

Αμφότεροι όπως βλέπετε παραπάνω δεν έχασαν την ευκαιρία και έβγαλαν «selfie» με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.

Share it