Search

Μεταγραφική… αντεπίθεση απο τον Αρίωνα Ξάνθης που απέκτησε Ρούμογλου, Καρανικολίδη και Χατζηαντωνίου!

Σε τρεις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Αρίωνας Ξάνθης που απέκτησε τρεις ταλαντούχους Ξανθιώτες μπασκετμπολίστες που προέρχονται απο τους συμπολίτες Λεύκιππο και Ασπίδα.

Τρεις παίκτες ιδιαίτερα φιλόδοξοι και ανερχόμενοι με την ομάδα του Γιάννη Θερμού να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως δεν πηραν πολλές συμμετοχές στην Γ’ Εθνική με τον Αρίωνα που είναι ομάδα που δίνει έμφαση στα νέα παιδιά να τους δίνει την ευκαιρία να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Απόστολο Ρούμογλου και τον Αλέξανδρο Χατζηαντωνίου απο τον Λεύκιππο Ξάνθης και τον Δημήτρη Καρανικολίδη απο την Ασπίδα Ξάνθης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ξανθιώτικου συλλόγου αναφέρουν:

Παίχτης του Αρίωνα για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι ο Ρούμογλου Απόστολος. Ο Απόστολος γεννηθείς το 2003, guard υψους 1.98 έχει περάσει απο τις ακαδημίες της Ασπίδας και Λεύκιππου Ξάνθης. Στην ομάδα μας θα έχει ρόλο τόσο στο εφηβικό τμήμα U18 όσο και στο ανδρικό τμήμα.
Η ομάδα μας, πιστή στις αρχές και τα “πιστεύω” της, δίνει ευκαιρίες σε όλους του νεαρούς αθλητές της να εξελιχθούν και να ανδρωθούν τόσο μέσα από τα ανπτυξιακά πρωταθλήματα όσο και από την συμμετοχή τους στο ανδρικό.
Απόστολε η ομάδα σου εύχεται να πραγματοποιηθούν όλες οι προσωπικές και ομαδικές σου φιλοδοξίες!!⛹️‍♂️🏆🏀

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ

Νέα προσθήκη για την ομάδα μας. Ο Καρανικολίδης Δημήτρης ήταν μέχρι πρότινος παίχτης της Ασπίδας Ξάνθης στα αναπτυξιακά τμήματα. Ο 18χρονος guard πλέον ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας. Δημήτρη σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ

Ο Αρίων Ξάνθης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Χατζηαντωνίου Αλέξανδρο. Ο Ξανθιώτης αθλητής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ασπίδα Ξάνθης, Αγία Βαρβάρα Καβάλας και Λεύκιππο Ξάνθης. Ο Αλέξανδρος έχει έφεση στο σκοράρισμα τόσο απο τα 6.75 όσο και κοντά στο καλάθι. Αλέξανδρε σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στους φετίνους σου στόχους!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Share it