Search

Η 16η Αυγούστου καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Έβρου

Έως και την Παρασκευή 16 Αυγούστου έχουν περιθώριο τα σωματεία του Έβρου να καταθέσουν την συμμετοχή τους έτσι ώστε να λάβουν μέρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Αναλυτικά όλα τα σημεία:

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της δυνάμεως της ΕΠΣ Έβρου ότι η Γραμματεία μας σας έχει αποστείλει στα email που έχετε δηλώσει για την επικοινωνία μας, την προκήρυξη των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ περιόδου 2019-2020, την προκήρυξη του Κυπέλλου, τις δηλώσεις συμμετοχής σε αυτά(πρωτάθλημα Α, Β και κυπέλλου), οι οποίες πρέπει να κατατεθούν έως τις 16 Αυγούστου 2019.

Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε την κατάσταση της ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ όλων των ποδοσφαιριστών σας γιατί αν δεν είναι γραμμένοι στην κατάσταση δεν θα μπορούν να αγωνιστούν όπως και όλων των μελών του ΔΣ του σωματείου θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής κάθε μέλους.

Την ΑΙΤΗΣΗ του κάθε σωματείου προς τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου.

Την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ του κάθε σωματείου προς την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για να καταθέτει αίτηση αδείας προς την περιφέρεια για την διεξαγωγή των αγώνων της.

Το ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ Διαιτησίας / Δήλωσης σωματείου συμπληρωμένο και επικυρωμένο με το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντα.

Share it