Search

“Ηχηρή” η πρώτη μεταγραφή της Κεσσάνης με επιστροφή Εφεντόπουλου στο αγαπημένο του Εράσμιο!

Μια απο τις σημαντικότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού κατάφερε να ολοκληρώσει η ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου, με τους διοικούντες της ομάδας να καταφέρνουν να πείσουν τον Δημήτρη Εφεντόπουλο να επιστρέψει στην αγαπημένη του Κεσσάνη.

Ο πολύπειρος επιθετικός μετά απο μακρά καριέρα οπού κατέκτησε σχεδόν τα πάντα με τον Άρη Αβάτου, ενώ στο παρελθόν φόρεσσε την φανέλα των Παύλο Μελά Κουτσού, Τρικάλων κ.α. αποφάσισε να επιστρέψει στο αγαπημένο του Εράσμιο, οπού άλλωστε δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται

Ο 38χρονος επιθετικός μάλιστα πέρα απο το βαρύ πυροβολικό της ομάδας θα αποτελεί και σημαντικό κομμάτι διοικητικά καθώς αναμένεται να δώσει νέα πνοή στον σύλλογο με νεές ιδέες και προσπάθειες η Κεσσάνη Ερασμίου τα επόμενα χρόνια να κάνει βήματα μπροστά και να θυμηθεί τις δόξες του παρελθόντος της. Ήδη οι πρώτες ενέργειες έχουν γίνει, τόσο με την επιστροφή του Δημήτρη Εφεντόπουλου στην ομάδα όσο και με τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν μεταγραφικά, αλλά και το οργανωτικό κομμάτι ενώ ο “Έφε” έπαιξε κομβικό ρόλο στο να πείσει τον κουμπάρο του Γιώργο Σουπιάδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Share it