Search

Επέστρεψε στην προεδρία του ΓΑΣ Κομοτηνή ο Γιάννης Πεταλωτής!

Τα ηνία του ΓΑΣ Κομοτηνής που θα αγωνίζεται φέτος και πάλι στην Β’ Εθνική μετά από τέσσερα χρόνια, αναλαμβάνει ο Γιάννης Πεταλωτής, καθώς επιστρέφει στα αθλητικά δρώμενα του Θρακιώτικου συλλόγου ως πρόεδρος έπειτα από 10 χρόνια.

Η νέα διοίκηση του ΓΑΣ ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό της για την νέα σεζόν με τα εισιτήρια διαρκείας, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, ενώ προς το παρόν έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο κ. Πεταλωτής στις πρώτες του δηλώσεις είχε αναφέρει: “Θέλουμε να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο της προηγούμενης διοίκησης. Προσπαθούμε να φτάσουμε το μπάσκετ της Κομοτηνής εκεί που του αξίζει γιατί η πόλη μας είναι μπασκετομάνα. To νέο ΔΣ απαρτίζεται από επιχειρηματίες, ερασιτέχνες παράγοντες που αγαπάνε την ομάδα του ΓΑΣ και πλέον ασχολούνται λίγο πιο ενεργά στα κοινά της ομάδας και κίνητρο είναι η αγάπη για το μπάσκετ. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει γιατί στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής τα μπάτζετ είναι ψηλά και θέλουμε ώθηση για να κάνουμε μεταγραφές και να ενισχυθεί η ομάδα.”

Photo Credits: Παρατηρητής της Θράκης

Share it