Search

Αποχωρεί απο τον ΑΟΚ όχι ομως και απο την…Καβάλα ο Μανώλης Δεμένικος!

Δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Καβάλας ο Μανώλης Δεμένικος, καθώς θέλοντας να έχει βασικό χρόνο συμμετοχής αποφάσισε να μην συνεχίσει με τον ΑΟΚ στην Football League αλλά να πάει σε άλλη ομάδα.

Ο Δεμένικος που είχε μεταγραφεί τον Ιανούαριο στον ΑΟΚ μετά απο εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης, χωρίς πάντως να πάρει τα παιχνίδια που θα ήθελε. Πάντως η ομάδα της Καβάλας του πρότεινε ανανέωση ωστόσο ο 22χρονος Ξανθιώτης γκολκίπερ αναζητά ομάδα στην οποία θα έχει την ευκαιρία να δείξει τα προσόντα του κάτω απο τα δοκάρια. Θυμίζουμε πως ο ταλαντούχος κίπερ που αναδείχτηκε απο την Ακαδημία της Βιστωνίδας έχει φορέσει ακόμα την φανέλα των Ξάνθης και Πανσερραϊκού

Πάντως όπως πληροφορείται το Sportsaddict  ο ξανθιώτης γκολκίπερ είναι πολύ πιθανό και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται σε ομάδα του Νομού Καβάλας που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρχει και θετική κατάληψη. Άλλωστε το γεγονός πως απο το Μάιο εκτίει την στρατιωτική του θητεία στην Ξάνθη ανοίγει το δρόμο σε αρκετές ομάδες της περιοχής να κινηθούν για την απόκτηση του.

Share it