Search

Ανανεώσεις και μεταγραφές για Ορέστη που αρχίζει προετοιμασία στις 9 Αυγούστου

Μπορεί να μην κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, αλλά ο Ορέστης Ορεστιάδας δείχνει από νωρίς ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε σε ανανεώσεις βασικών του παικτών και σε δύο μεταγραφές νεαρών παικτών.

Η σχετική ανακοίνωση των πρωταθλητών:

«Σε συνέχεια της διασφάλισης της αξιοπιστίας του σωματείου μας, αγωνιστικής και ηθικής, είμαστε σε σημείο, παρά την δύσκολη απόφαση της μη ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, να πληροφορήσουμε τα παρακάτω. Το σωματείο του Ορέστη πρέπει να τολμάει, να παραμένει ισχυρό, ανταγωνιστικό και φιλόδοξο. Να αποκτήσει οργανωτική αναγνωρισιμότητα που της αξίζει και να στελεχώνεται πάντα με επάρκεια και αθλητική διορατικότητα. Έτσι μετά την παραμονή του ικανότατου προπονητή Μυλωνά Παναγιώτη, ανακοινώνουμε την παραμονή των έμπειρων και αξιόλογων αρχηγών μας Δημήτρη Δαρβούδη , Πετρόπουλο Χρήστο και Αλή Κοτζά. Επίσης με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση και κάποιων εκ των παικτών μας που έφεραν εις πέρας το περυσινό κατόρθωμα και τίτλο. Αναφερόμαστε στον Μπακογιάννη Ερρίκο, Τσουκάρη Δημήτρη, Γαλλή Κώστα, Βλάχο Αντώνη, Ντουμανάκη Θεοδόση, Αλεξιάδη Αλέξη, Τσολακίδη Δημήτριο. Με ιδιαίτερη χαρά επίσης ανακοινώνουμε την ένταξη και συνεργασία με τους Σιγρέκη Χρήστο και Καρασμανάκη Πασχάλη. Δύο ποδοσφαιριστές που ενσαρκώνουν τον νέο σχεδιασμό της ομάδας και αφορά την ενσωμάτωση αθλητών με αναπτυξιακές προοπτικές παράλληλα με τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή της ομάδας.

Εδώ να αναφέρουμε ότι θα αξιοποιηθούν αθλητές απο τα τμήματα των υποδομών όπου πλέον μπορούν να αγωνίζονται σε ανδρικό πρωτάθλημα. Αυτό γίνεται συνειδητά, για να αποκτήσουμε εκείνο το έδαφος που περιγράφουμε το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα με αυτό, προετοιμάσαμε και συνεχίζουμε να προετοιμάζουμε τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις μας, έτσι ώστε να μας βρει η νεα χρονιά πιο έτοιμους και πιο αποδοτικούς. Τα γήπεδα του Σάκκου και της Λεπτής, υπενθυμίζουμε ότι είναι οργανωμένες κινήσεις της διοίκησης, πάνω σε αυτόν τον άξονα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκινάει την Παρασκευή 09/08/2019, στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Τελειώνοντας να υπογραμμίσουμε πάλι, ότι ο Ορέστης πρέπει να παραμένει ισχυρός, οργανωτικός και κυρίως να μην ταλαιπωρείται απο παρενέργειες που δεν βοηθάνε στην εξέλιξη του σωματείου. Εμείς αυτό θα διασφαλίσουμε και θα υπηρετήσουμε και φέτος. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αγνά και με τις δυνάμεις του, το σωματείο. Δίνοντας πνοή σε τέτοιες δραστηριότητες, βάζουμε ένα βήμα μπροστά και τον τόπο μας. Ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα στο σωματείο και το κάνουν έντιμα και με προσωπικό κόπο. Τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουμε την παραμονή κάποιων ακόμα αθλητών που αποτελούν σημαντικό μέγεθος στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και τις νέες αξιόλογες προσθήκες.

Τέλος, να πούμε ότι η προετοιμασία στα αναπτυξιακά τμήματα και την ακαδημία μας είναι πυρετώδεις και φέτος θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ακόμα πιο ουσιαστικοί σε αυτό που αρμόζει στον τοπικό αθλητισμό και στον μελλοντικό σχεδιασμό της ομάδας μας.

Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας»

Share it