Search

Με Μουστακίδη και τη νέα χρονιά ο Εθνικός, ξεκινάει άμεσα το «χτίσιμο» της ομάδας

Η παραμονή του Σάκη Μουστακίδη στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα κεντρική διοίκηση και ΤΑΑ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του νέου ΤΑΑ το οποίο αποτελείται από τα εξής μέλη:

Διευθύντρια ΤΑΑ: Χρύσα Λουπασάκη
Team Manager: Αθανάσιος Ανδραβίζος
Γενικός Γραμματέας – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παύλος Μιχαηλίδης
Ταμίας – Υπεύθυνος Marketing:Τάσος Μισαηλίδης
Μέλος: Σμαρώ Δέλκου

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Αυγερινός Μεσινέζης: «Η κυρία Λουπασάκη είναι ένα έμπειρο στέλεχος του Εθνικού, μας έχει βοηθήσει πολύ μέχρι  στιγμής και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Οι άνθρωποι που είναι σήμερα κοντά μας έχουν δραστηριοποιηθεί και αρχίζουν να τακτοποιούν θέματα του ΤΑΑ. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά φέτος, το ΤΑΑ θα έχει όχι μόνο τη στήριξη της κεντρικής διοίκησης αλλά και όλων των στελεχών του Εθνικού. Θέλουμε να φέρουμε εις πέρας την φετινή σεζόν, να τιμήσουμε το όνομα του Εθνικού στο βόλεϊ και φυσικά τον κόσμο κοντά μας».

Ακολούθως την σκυτάλη πήρε η Χρύσα Λουπασάκη που παρουσίασε τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν στο ΤΑΑ και εν συνεχεία έδωσε τον λόγο στον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Παύλο Μιχαηλίδη ο οποίος είπε: «Γνωρίζετε όλοι ότι η φετινή χρονιά είναι μία από τις πιο δύσκολες για το βόλεϊ του Εθνικού. Μαγικά ραβδιά και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Η διοίκηση αυτή δεν έχει σκοπό να στήσει λαϊκά δικαστήρια και να απευθύνει κατηγορίες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή εμείς ως διοίκηση είναι να προσπαθήσουμε να βάλουμε σε σειρά τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα αντιμετωπίσουμε. Η πρώτη είδηση είναι ότι συνεχίζουμε με προπονητή τον Σάκη Μουστακίδη. Θεωρούμε όλοι μας ότι με τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Αλεξανδρούπολης που είναι ο πνεύμονας της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια θα τα καταφέρουμε. Πέρα από αυτό με κοινή απόφαση η πολιτική που αφορά τις χορηγίες προς την ομάδα θα αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με κάθε διαφημιστικό γραφείο που ασχολείται με αυτό το κομμάτι και όλοι θα μπορούν να συνεργάζονται με τον Εθνικό. Επίσης, σε λίγες ώρες θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν. Αυτή τη στιγμή έχει ήδη ξεκινήσει η στελέχωση της ομάδας και η δημιουργία του νέου ρόστερ. Άνθρωποι όπως ο Άκης Σιδηρόπουλος, ο Κώστας Παλακίδης, ο Αντώνης Χατζησταύρου και πολλοί άλλοι βοήθησαν πολύ την ομάδα και για αυτούς τα τηλέφωνα μας θα είναι πάντα ανοιχτά και τους θέλουμε δίπλα μας». 

Σε ερώτηση για το άνοιγμα των 80.000 ευρώ που υπάρχει και για τις οφειλές που πρέπει να διευθετηθούν για να λάβει μέρος ο Εθνικός στο πρωτάθλημα ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε: «Υπάρχουν ήδη επαφές με αρκετούς από τους παίκτες στους οποίους υπάρχουν οφειλές, το κλίμα είναι καλό και σύντομα θα γίνουν περισσότερα γνωστά είτε θετικά είτε αρνητικά. Κοινή απόφαση της νέας διοίκησης είναι ο κόσμος να ενημερώνεται για ότι συμβαίνει στο βόλεϊ. Το βόλεϊ δεν ανήκει ούτε στην διοίκηση αυτή ούτε στις προηγούμενες. Ανήκει στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Άρα πρέπει να ξέρει το φίλαθλο κοινό τι συμβαίνει».  

Για τη σύνθεση του ρόστερ σημείωσε: «Η σύνθεση του ρόστερ έχει ξεκινήσει λίγο αργά. Παρ’ όλα αυτά γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες από τον κ. Μουστακίδη, από την διοίκηση και από ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στον Εθνικό για να κλείσει αυτό το ζήτημα. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό ορίζοντα γιατί δεν θέλουμε να είμαστε ασυνεπείς».  

Σε ερώτηση για τις ακαδημίες του Εθνικού η κυρία Λουπασάκη είπε: «Φέτος πάρθηκε η απόφαση οι ακαδημίες του βόλεϊ να ανήκουν διαχειριστικά στον ερασιτέχνη. Νέος έφορος είναι ο Θεόδωρος Πατλάκας. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι άψογη η συνεργασία του ΤΑΑ με τα αναπτυξιακά και με τον Ερασιτέχνη γιατί το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο.

Θέλω επίσης να προσθέσω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι προπονητές και παίκτες στάθηκαν δίπλα μας και παρ’ όλο που είναι επαγγελματίες έπαιξαν 1 χρόνο χωρίς να πληρώνονται. Βέβαια είναι οι πρώτοι με τους οποίους θα προχωρήσουμε σε διακανονισμό και δεν είναι λόγια που τα λέω απλά για να τα πω, θα το δείτε τις επόμενες μέρες».

Share it