Search

Κράτησε άλλους τρεις παίκτες ο ΑΟ Αρσακείου!

Σε ακόμα 3 ανανεώσεις προχώρησε ο ΑΟ Αρσακείου, με τους Μεμέτ Αμέτ (αριστερά), Ορέστη Χριστοφίδη (κέντρο) και Στέφανο Ιωάννου (δεξιά) να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΟΑ και τη νέα σεζόν.

Ακολουθούν αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδος:

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΕΜΕΤ ΑΜΕΤ. Ο «Μέμο» γεννήθηκε το 1987 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ όπου πήρε και πρωτάθλημα, στην ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ όπου επίσης πήρε το πρωτάθλημα. Στα φοιτητικά χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ όπου και εκεί πήρε πρωτάθλημα, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την οποία και πάλι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΕΤΟΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και στον Α.Ο ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ. Στην επιστροφή του στα «πάτρια εδάφη» αγωνίστηκε στην ομάδα του ΜΥΣΤΑΚΑ, του ΔΟΚΟΥ, ξανά στον ΜΥΣΤΑΚΑ. Από την περσινή περίοδο ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας.

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε επιτυχία.»

 

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΟΡΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ. Ο Ορέστης γεννήθηκε το 1998. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΟΝ. Επίσης έχει αγωνισθεί και στην ομάδα του ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ.

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε επιτυχία.»

 

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΣΤΕΦΑΝΟ ΙΩΑΝΝΟΥ. Ο Στέφανος γεννήθηκε το 1996. Το ποδόσφαιρό το ξεκίνησε στις Ακαδημίες ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ και στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ. Από την περσινή σεζόν αγωνίζεται στην ομάδα μας.

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε επιτυχία.»

Share it