Search

Με Κυριάκο Κετσιεμενίδη στο τιμόνι και τη νέα χρονιά ο Νέστος Χρυσούπολης!

Με τον απόλυτα επιτυχημένο Ξανθιώτη τεχνικό, Κυριάκο Κετσειεμενίδη στο τιμόνι του θα πορευτεί και τη νέα χρονιά ο Νέστος Χρυσούπολης.

Η ομάδα της Χρυσούπολης μετά της κομβικές συναντήσεις της Παρασκευής(θυμηθείτε ΕΔΩ), και τον καταρτισμό νέας δίοικησης με προεδρεύων τον Σάββα Λαζαρίδη πραγματοποίησε συνάντηση την Κυριακή το βράδυ οπού το παρών πέρα απο τα νέα μέλη της διοίκησης έδωσε και ο ξανθιώτης τεχνικός, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και έτσι ο Νέστος να συνεχίζει και τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του ξανθιώτη τεχνικού.

Άλλωστε ο Κετσιεμενίδης αποτελούσε τον διακαή πόθο των διοικώντουν του Νέστου, εκτιμώντας την εξαιρετική πορεία της ομάδας την περσινή σαιζόν, όταν ο Νέστος έχασε στο νήμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Football League. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του SA η νέα διοίκηση της ομάδας ο ξανθιώτης τεχνικός και ο Γιώργος Μαστιγόπουλος που επέστρεψε στην θέση του Γενικού Αρχηγού δεν έχασαν λεπτό και έθεσαν επι τάπητος τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και της μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να γίνουν όπως και το κομμάτι των ανανεώσεων απο το περσινό ρόστερ.

Όσον αφορά τη νέα διοίκησηαυτή απαρτίζεται απο τους:

ΠΡΌΕΔΡΟΣ:ΛΑΖΑΡΊΔΗΣ ΣΆΒΒΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ Α’:ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΔΡΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ Β’ ΚΑΙ ΥΠ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ : ΜΑΪΜΑΡΈΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ
Γ.ΑΡΧΗΓΟΣ: ΜΑΣΤΙΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΜΑΝΊΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ:ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΦ.ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΜΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΦ.ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΣΙΔΗΡΌΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ : ΓΚΌΡΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΕΣΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΤΕΜΗΣ, ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ
ΑΝΑΠΛ.ΜΕΛΗ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥ ΒΑΣΊΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΊΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ,ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΑΖΓΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΡΑΝΤΑΝΗ ΑΛΦΡΕΝΤ

Share it