Search

“Λευκός καπνός” στην Χρυσούπολη που τρέχουν οι εξελίξεις! Προς παραμονή ο Κετσιεμενίδης

Συνάντηση κορυφής πραγματοποίηθηκε το βράδυ της Πέμπτης(1/8) στην Χρυσούπολη και τα συμπεράσματα αυτής αν μη τι άλλο ήταν θετικά. Με τις αποφάσεις να αναμένεται να οριστικοποιηθούν στο Συμβούλιο του Σαββάτου.

Μια και το παρών έδωσαν αρκετοί παλιοί και όχι μόνο παράγοντες της ομάδας που έδειξαν πως θα σταθούν δίπλα στην διοίκηση που θα αναλάβει να τρέξει τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε ο Νέστος Χρυσούπολης να δώσει κανονικά το παρών στην Γ Εθνική και να είναι και φέτος ισχυρός.

Μάλιστα ήδη οι άνθρωποι της ομάδας είχαν εκτεταμένη συνομιλία και με τον ξανθιώτη τεχνικό της ομάδας, Κυριάκο Κετσιεμενίδη, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε επίτευξη συμφωνίας και έτσι η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τον καταρτισμό της ομάδας, με πολλούς παίκτες που φόρεσαν και στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας να είναι στο προσκήνιο, και γενικά αναμένονται κινήσεις που θα διατηρήσουν τον Νέστο ισχυρό με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Share it