Search

«Γύρισε» η Αρμίνια

Επιστροφή στις επάλξεις φίλες και φίλοι του bethoven.net. Μόνο για… άδεια δεν είναι ο Αύγουστος, με το πρόγραμμα που ήδη είναι σε εξέλιξη.

Γράφει ο Άλκης Τσαβδαράς

Σκοτωμός από πρωταθλήματα, ομηρικές κόντρες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα ελληνικά χρώματα να τα πηγαίνουν περίφημα. Πολύ θετικό αυτό. Πάμε και εμείς χαλαρά με ένα δυνατό σημείο για απόψε, έτσι για το ξεσκούριασμα.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Άνοιξε με διαφορετικό τρόπο το σετ αποδόσεων και φυσικά μέχρι νωρίς το πρωί, οι τιμές είχαν διαφοροποιηθεί. Το αουτσάιντερ Αρμίνια, έγινε ελαφρώς φαβορί, κάτι που ήταν αναμενόμενο, μιας και η ομάδα από το Μπίλεφελντ θεωρείται κρυφό αουτσάιντερ για μία εξαιρετική σεζόν εφέτος.

Η παρουσία της Μπόχουμ στην πρεμιέρα ήταν γεμάτη από λάθη. Ελάχιστες οι αναλαμπές της ομάδας του Ρόμπιν Ντουτ. Καθόλου έτοιμη για την 1η αναμέτρηση της σεζόν. Ήττα με 3-1 από τη Ρέγκενσμπουργκ. Επιθετικά μόνο ο νεοφερμένος Μπλυομ προσπάθησε. Ο Γκονβουλά τώρα εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί, εντούτοις ούτε πέρυσι έπεισε ότι αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο.

Η αποχώρηση του 1ου σκόρερ Χίντερζεερ φάνηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Δεν πάρθηκε ποτέ άξιος αντικαταστάτης. Κινδυνεύει να χαθεί στη μετριότητα η ομάδα από την κοιλάδα του Ρουρ. Μουρμούρες αρκετές και από νωρίς για τον κόουτς Ντουτ, που κάθεται καιρό στον πάγκο της, εντούτοις δείχνει να μη βρίσκει συχνά λύσεις στη μέτριο εικόνα της ομάδας. Άντε, θα ανεβάσει κάπως στροφές εντός έδρας, χωρίς, ωστόσο, να βγάλει μάτια.

Η Αρμίνια διατηρεί καλή παράδοση με την Μπόχουμ (5-3-1 στα 9 τελευταία, εντός-εκτός). Σκοράρει στα 21 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Την περασμένη Δευτέρα άργησε αρκετά να βρει δίχτυα. Μόλις στο 90’ σκόραρε το 1-1 κόντρα στη Σαν Πάουλι. Έχανε από το πρώτο μέρος, σωστά της πήραν πίσω το πέναλτι στο 72’, για να πετύχει την ισοφάριση εν τέλει στο φινάλε, με στημένη φάση.

Επένδυσε στο παιχνίδι βέβαια, απλά δεν βρήκε συχνά διαδρόμους. Τελείωσε το ματς με 20 τελικές. Είναι δεμένο σύνολο, ίδιο πάνω-κάτω με πέρυσι, συν ορισμένες χρήσιμες προσθήκες. Σίγουρα μας γεμίζει περισσότερο το μάτι απ’ ότι η Μπόχουμ.

Ειδικά εκτός έδρας μπορεί να παίξει υπομονετικά και να αξιοποιήσει τα λάθη που (σίγουρα) θα κάνει η Μπόχουμ. Στο μίνι ντέρμπι της Δύσης, βλέπουμε την Μπίλεφελντ να περνά αλώβητη από το Ρουρ-Στάντιον.

Μάθε τα πάντα για τη netbet στο Bet-hoven.net

Share it