Search

Κράτησε ακόμα τρεις ο ΑΟ Αρσακείου!

Σε μερικές ακόμα ανανεώσεις προέβη ο ΑΟ Αρσακείου, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα παίκτες του Αρσακείου θα συνεχίσουν να είναι, ο Γιώργος Αυγερίδης(αριστερά), ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας,καθώς είναι ένας από τους αρχηγούς, ο Σταύρος Χριστακάκης(κέντρο), ο οποίος με την εμπειρία του θα μπορέσει να βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα της ομάδος και ο Μερτ Αρήφ(δεξιά) που αποτελεί τη νέα πνοή του Συλλόγου.

Ακολουθούν αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΓΕΡΙΔΗ. Ο Γιώργος ο οποίος κατάγεται από το Αρσάκειο γεννήθηκε το 1997 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα στις Ακαδημίες του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, μετέπειτα στις Ακαδημίες του ΡΟΔΙΤΗ όπως και στις Ακαδημίες της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ. Επίσης είναι από τους αρχηγούς της ομάδας μας.

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε επιτυχία.»

 

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά με τον ποδοσφαιριστή ΣΤΑΥΡΟ ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ. Ο Σταύρος γεννήθηκε το 1985 και αγωνίστηκε στις εξής ομάδες , ΧΑΜΗΛΟ, ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ.

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε επιτυχία.»

 

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ΜΕΡΤ ΑΡΗΦ. Ο Μέρτ γεννήθηκε το 2003 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ και στην ομάδα του ΜΥΣΤΑΚΑ.

Το Δ.Σ της ομάδας εύχεται κάθε επιτυχία.»

Share it