Search

Και επίσημα στο τιμόνι της Εθνικής Νέων ο Νίκος Κεχαγιάς! Όλες οι αλλαγές στους πάγκους των Εθνικών ομάδων

Επιβαιβεώθηκε πλήρως η είδηση που σας είχε μεταφέρει το Sportsaddict απο τα μέσα Ιουνίου, για την αναβάθμιση του Νίκου Κεχαγιά απο τον πάγκο της Εθνικής Παίδων σε αυτόν της Εθνικής Νέων.

Ο άλλοτε παίκτης, όντας και ρέκορντμαν συμμετοχών, και προπονητής όπως και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της Ξάνθης άφησε εξαιρετικά δείγματα δουλειάς στην Εθνική Παίδων την οποία οδήγησε στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και έτσι με άπαντες στην Ομοσπονδία να είναι απόλθτα ικανοποιημένοι μαζί του δεν άργησε να έρθει και η πρώτη επιβράβευση δίνοντας του την δυνατότητα να συνεχίσει να εργάζεται με μια φουρνιά παιδιών που πλέον την ξέρει πολύ καλά.

Στο πλευρό του Νίκου Κεχαγιά θα βρίσκεται σε ρόλο βοηθού ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, ενώ προποντής τερματοφυλάκων θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Καμπόλης, με το Νίκο Καρύδα να παραμένει στο πλευρό του ως γυμναστής.

Απο εκεί και πέρα αναβάθμιση είχαμε και για τον Γιάννη Γκούμα, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή που πέρασε απο την Ξάνθη ως βοηθός προπονητή, να αντικαθιστά τον Αντώνη Νικοπολίδη στο τιμόνι της Εθνικής Ελπίδων.  Ενώ να σημειώσουμε πως την θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική Παίδων πήρε ο Τάσος Θέος με βοηθό τον Μάρκο Δήμο. Τέλος αλλαγή είχαμε και στην Τεχνική ηγεσία των Εθνικών ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων με την ΕΠΟ να ορίζει σε αυτή την θέση την Κατερίνα Φαλίδα, ενώ στην θέση του στον πάγκο της Εθνικής Γυναικών διατήρησε ο Αντώνης Πριόνας

Ενεκρίθη η εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων για την πρόσληψη προπονητών των Εθνικών Ομάδων:

Εθνική Ελπίδων:
Προπονητής: Γιάννης Γκούμας
Βοηθός προπονητή: Μιχάλης Ιορδανίδης
Προπονητής τερματοφυλάκων: Φάνης Κατεργιαννάκης
Γυμναστής: Νεκτάριος Πανταζής

Εθνικών Νέων:
Προπονητής: Νίκος Κεχαγιάς
Βοηθός προπονητή: Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κωνσταντίνος Καμπόλης
Γυμναστής: Νικόλαος Καρύδας

Εθνική Παίδων:
Προπονητής: Αναστάσιος Θέος
Βοηθός προπονητή: Μάρκος Δήμος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Μιχάλης Ξημεράκης
Γυμναστής: Άγγελος Ζαζόπουλος

Εθνικές Ομάδες Γυναικών:
Προπονητής Εθνικής Γυναικών: Αντώνης Πριόνας
Προπονήτρια Εθνικών Ομάδων Νεανίδων-Κορασίδων: Κατερίνα Φαλίδα
Βοηθός προπονητή: Γεώργιος Παπακώστας
Γυμναστής: Δημήτρης Μπατσίλας

Share it