Search

Γκολ και καλές αποδόσεις σε μάχες…ολκής

Δράση για άλλη μια μέρα στο Champions League, με τις αναμετρήσεις σε Φινλανδία και Σουηδία να ξεχωρίζουν λόγω σασπένς και ευκαιριών.

Ελσίνκι – Ερυθρός Αστέρας

Δεύτερη μέρα προκριματικών στο UEFA Champions League με την ρεβάνς ενός ζευγαριού που δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του. Η Ερυθρός Αστέρας ταξιδεύει στο Ελσίνκι, έχοντας ως μοναδικό μέλημα την υπεράσπιση της νίκης με 2-0 στον πρώτο ματς στην Σερβία. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήλεγξε το ρυθμό και ευτύχησε να δημιουργήσει σκορ ασφαλείας λίγο πριν το φινάλε. Από την άλλη οι Φινλανδοί απέδειξαν πολλάκις πως φέτος δεν είναι η χρονιά τους. Βρίσκονται ήδη στο -5 από την κορυφή του πρωταθλήματος και με το ένα πόδι εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Κασκέλα προορίζει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, σε μια προσπάθεια επίτευξης ενός γρήγορου γκολ που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Αυτή η ανάγκη της Ελσίνκι να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο επιθετικά μας ωθεί στην επιλογή των 2-3 γκολ.

ΑΙΚ Στοκχόλμης – Μάριμπορ

Πολύ πιο αμφίρροπο το συγκεκριμένο ζευγάρι σε σχέση με όσα είδαμε παραπάνω. Το 2-1 της Σλοβενίας άφησε ορθάνοιχτους λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού, παρότι η εικόνα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την ένδειξη του φωτεινού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν αποκτήσει καθαρό σκορ πρόκρισης, αν ήταν έστω λίγο πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν το έπραξαν και τώρα καλούνται να υπερασπιστούν ένα πολύ πιο εύθραυστο σκορ. Απέναντι της μια ομάδα που έδειξε να μην μασάει από ανατροπές. Στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Αραράτ βρέθηκε σε παρόμοια θέση, προτού ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, χάρη στο 3-1 της Σουηδίας. Βέβαια, άλλο Αραράτ άλλο Μάριμπορ. Οι Σλοβένοι θα είναι απειλητικοί στην κόντρα και έχουν δείξει ψήγματα αποτελεσματικότητας, γεγονός που δικαιώνει την επιλογή μας στο G/G.

Τα εγκυρότερα προγνωστικά παίζουν μόνο στο foxbet.gr

Share it