Search

Τρίτωσε τις νίκες στα φιλικά του Πράβετς με ανατροπή στο φινάλε η Ξάνθη!

Την τρίτη νίκη της σε ισάρυθμα παιχνίδια στο Πράβετς σημείωσε το απόγευμα της Τρίτης(30/7) επικρατώντας με 2-1, και μάλιστα με ανατροπή στο φινάλε, επί της Νέας Σαλαμίνας χάρις τα τέρματα του Χρήστου Λισγάρα που σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ματς αλλά και του Αλέξανδρου Γκαγκαλατζίδη που άνοιξε λογαριασμό

Η ξανθιώτικη ομάδα είχε καλή στιγμή στο α’ μέρος με τον Στάρτζεον κι ένα ακυρωθέν γκολ του Μπαριέντος (off side), ενώ Σάο Μπέντο και Αμπαντ είχαν από μια απόκρουση στις τελικές ευκαιρίες της Σαλαμίνας. Στο 62′ το σουτ του Πολέττο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας ενώ στο 75′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των τυπικά γηπεδούχων, με τον Κιγκσλει να ευστοχεί κάνοντας το 0-1. Στο 80′ ο Λισγάρας με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88′ το σουτ του Πολέττο δεν είχε ευτυχή κατάληξη αλλά στο 90′ ο Γκαργκαλατζίδης ανατράπηκε στην περιοχή και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-1.

Το τεχνικό επιτελείο έβγαλε τα συμπεράσματά του στο χρόνο συμμετοχής που έδωσαν στους ποδοσφαιριστές τους, ενώ την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό στο β’ στάδιο της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σάο Μπέντο (46′ Αμπαντ), Ντίρεσταμ (46′ Σόσα), Μπαξεβανίδης (65′ Φασίδης), Μαλεζάς (46′ Λισγάρας), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας (70′ Θυμιάνης), Μπαριέντος (46′ Καμαρά), Κοβάσεβιτς (80′ Φάκκης), Ρενέλα (30′ Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον (60′ Πολέττο), Τζουρίτσκοβιτς (54′ Ντε Αμορίμ).

Share it