Search

Με οδηγό την επίθεση της Ντινάμο και το μέταλλο της Ρίβερ!

Ρεβάνς…ενόψει σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να κλείνει θέση στην επόμενη φάση και την Ρίβερ Πλέιτ να…αποκαθιστά την δικαιοσύνη.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σαμπουρτάλο 

Ήρθε η ώρα των επαναληπτικών στο UEFA Champions League και στο πλαίσιο αυτού, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σαμπουρτάλο κοντράρονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Κροάτες βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο, μετά την νίκη τους με 2-0 μέσα στην Τιφλίδα. Όρσιτς (67’) και Πέτκοβιτς (78’) τα γκολ για την ομάδα του Μπιέλιτσα, η οποία έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν, καθώς μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ. Οι Γεωργιανοί από την άλλη σκέφτονται ήδη την πρόκληση του Europa League, κάτι που μας προϊδεάζει για ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, που θα δικαιώσει την εμπιστοσύνη μας στο over 3.5.

Κρουζέιρο – Ρίβερ Πλέιτ

Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει και στο Copa Libertadores, καθώς η κάτοχος του τροπαίου Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενείται από την Κρουζέιρο στο Μπέλο Οριζόντε, στη ρεβάνς του 0-0 στο Μπουένος Άιρες. Οι Βραζιλιάνοι, παρά το γεγονός πως απέκτησαν ένα υποτυπώδες πλεονέκτημα, δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από την Ατλέτικο Παραναένσε, προκαλώντας οργή στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν την εξιλέωση στο ματς κόντρα στην Ρίβερ. Οι Αργεντινοί από την άλλη, αποδείχθηκαν παντελώς άτυχοι και άστοχοι στο πρώτο ματς, όμως έχουν το «know how» σε τέτοιες περιστάσεις και κερδίζουν το ποντάρισμα μας, μιας και το 2 DNB είναι η επιλογή μας. 

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά στο foxbet.gr

Share it