Search

Κλείνει άμεσα του μέσου στην Ξάνθη που αποκτά και Μεχντί Τέρκι!

Μια ανάσα απο την ολοκλήρωση της 12ης μεταγραεφής της βρίσκεται η Ξάνθη, που ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο μέσο Μεχντί Τέρκι που αναμένεται άμεσα στο Πράβετς για να ενταχθεί στη νέα ομάδα του.

Ο 27χρονος(γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου) Γαλλοαλγερινός μέσος, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, έμεινε ελεύθερος απο την Βελγική Λόκερεν μετά τον υποβιβασμό της και έτσι ο δρόμος άνοιξε για τους ξανθιώτες για να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του μια και αποτελούσε διακαή πόθο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Μεχντί Τέρκι παρότι γεννημένος στην Γαλλία μπάλα έπαιξε ουσιαστικά στο Βέλγιο αγωνιζόμενος στην Κ19 της Μονς αλλά και στην Ανδρική ομάδα έχοντας 24 εμφανίσεις με 1 γκολ και 2 ασίστ. Τον Ιούλιου του 2011 πήρε μεταγραφή για την Γάνδη στην οποία ομως αγωνίστηκε στην Β’ ομάδα και έτσι έναν χρόνο μετά έφυγε απο την ομάδα για την Ντέντερ οπού αγωνίστηκε μόλις 1 φορά. Το αμέσως επόμενο καλοκαίρι αναζήτησε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην χώρα καταγωγής του, την Αλγερία για χάρη της Κονσταντίν οπού αγωνίστηκε για ένα χρόνο δανεικός. Με την επιστροφή του στην Ντέντερ δεν βρήκε τον χρόνο που ήθελε και τον Φεβρουάριο του 2016 μετεγράφη στην Λόκερεν οπού αγωνίστηκε και στην Β’ αλλά και στην Α’ κατηγορία. Εκεί ουσιαστικά ξεχώρισε έχοντας σε αυτά τα 2,5 χρόνια στον Βελγικό σύλλογο 102 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει 7 τέρματα και μοιράσει 4 ασίστ

Share it