Search

Και έτσι ξαφνικά στην Α2 ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης!

Μία απρόσμενη αλλά σίγουρα καλοδεχούμενη εξέλιξη ήρθε για τον Φοίνικα.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης τη νέα σεζόν θα λάβει τελικά μέρος στην Α2 κατηγορία παρ’ όλο που στα μπαράζ ανόδου δεν είχε καταφέρει να πάρει την προνομιούχο θέση.

Αυτό που όμως δεν είχε υπολογίσει κανείς ήταν ότι η δήλωση συμμετοχής του Αστέρα Γρεβενών που πήρε την άνοδο δεν θα ήταν έγκυρη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

“Με απόφαση του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. της 26ης Ιουλίου 2019, εγκρίθηκε η εισήγηση της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και αποφασίστηκε να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 10 παρ. α και β του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και να συμπληρωθεί η κατηγορία Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η δήλωση συμμετοχής του σωματείου ΑΣ Αστέρας Γρεβενών δεν είναι έγκυρη αφού η απόφαση του ΔΣ είναι να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και στάλθηκε εκ παραδρομής. Τη θέση του Αστέρα Γρεβενών θα πάρει ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης”.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

“29/07/2019 και ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει….. την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών ……
Η ομάδα μας την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη αγωνιστική σεζόν. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για αυτή την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.
Είμαστε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξανδρούπολης και είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει μέσα σε μόλις λίγα χρόνια. Και τα καλύτερα έρχονται…..”

Share it