Search

Χώρισαν οι δρόμοι του ΟΕΓΑ με τους Λευτέρη και Θοδωρή Μπουτάκη

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έφτασε στο τέλος του αφού πατέρας και υιός Μπουτάκη αποτελούν παρελθόν από τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

Ο Λευτέρης και ο Θοδωρής πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους όλα αυτά τα χρόνια στον Όμιλο και συνέβαλαν στις επιτυχίες που ήρθαν.

Το αντίο του ΟΕΓΑ:

“Το Δ.Σ. του Oμίλου, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λήξη της συνεργασίας του με τους προπονητές κ. Μπουτάκη Ελευθέριο και τον κ. Μπουτάκη Θεόδωρο. Σεβόμενοι απολύτως αυτή τους την απόφαση και αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που προσέφεραν στον σύλλογο και στα παιδιά μας ειδικότερα, όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τις θερμές ευχαριστίες μας, θα θέλαμε πρώτα απ’όλα να τους ευχηθούμε “ΥΓΕΙΑ”, “ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ”, “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” και να ξέρουν, ότι οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτές!!!!!

Εις το επανιδειν…..”

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μπουτάκη:

“Ένα ταξίδι 5 ετών και σταθμός για την προπονητική μου καριέρα μόλις έφτασε στο τέλος του!Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ο.Ε.Γ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια,καθώς επίσης και τους γονείς,παιδιά και διοίκηση που μ’ εμπιστεύτηκαν!Θέλω να πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στη μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου και εύχομαι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια!Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ οφείλω να το δώσω στον ιδρυτή,μέντορα και πατέρα μου που ήταν συνέχεια στο πλευρό μου και χάρη σε αυτόν τα παιδιά μας έγιναν πρωταγωνιστές!”

Share it