Search

Με τις ευχές Ασπίδας και Λεύκιππου Ξάνθης ρίχνεται στην μάχη του Ευρωπαϊκού ο Βαλάντης Κουρτίδης!

Ανοιγει απόψε(27/7) η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων U18, που διεξάγεται στον Βόλο, και το μυαλό των μπασκετικών της Ξάνθης είναι εκεί καθώς στην αποστολή της Ελληνικής Εθνικής ομάδας βρίσκεται και ο ξανθιώτης Βαλάντης Κουρτίδης.

Και αυτό επιβαιβεώθηκε και απο τις ευχές που έστειλαν στον ταλαντούχο ξανθιώτη γκαρντ του Άρη, οι δύο εκπρώσοποι του ξανθιώτικου μπάσκετ σε Εθνικές κατηγορίες, με τον Λεύκιππο και την ομάδα που ανέδειξε τον Βαλάντη Ασπίδα να εύχονται σε αυτόν και όλη την Εθνική φυσικά καλή επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα η Ασπίδα Ξάνθης που έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ανέφερε τα εξής: “Το ΔΣ του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας μας, που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς από τις 27/7 έως τις 4/8/2019.
Ιδιαίτερα ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές διακρίσεις στον “δικό” μας Βαλάντη Κουρτίδη, που γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά την οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ κάθε φορά που εκπροσωπεί την πόλη μας φορώντας το εθνόσημο στο στήθος!”

Ενώ απο την πλευρά του ο Λεύκιππος Ξάνθης έγραψε: “Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Εφήβων Μπάσκετ και στον Ξανθιώτη διεθνή forward Βαλάντη Κουρτίδη, καθώς αύριο Σάββατο 27/7 ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ U-18 που θα διεξαχθεί στο Βόλο.”

Να σημειώσουμε πως πέρα απο την Λετονία η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει επίσης τους Γαλλία και Σλοβενία με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στην Α’ Φάση

27/7, 21.15 Ελλάδα-Λετονία

28/7, 21.15 Γαλλία-Ελλάδα

29/7, 21.15 Ελλάδα-Σλοβενία

Share it