Search

Φιλικό ξεμούδιασμα με Φίλιππο Δροσερού για τον Ορφέα Ξάνθης

Την ευκαιρία να βγουν εκτός ρυθμού προπονήσεων και να δώσουν το πρώτο τους φιλικό ματς είχαν οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης και του Φίλιππου Δροσερού.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λευκόπετρας η ομάδα του Ορφέα εκμεταλλευομενη την πολύ καλή απόδοση που έπιασε στο δεύτερο μέρος και τις πολλές αλλαγές που έκανε η ομάδα του Δροσερού επικράτησε με 7-1.

Τα γκολ για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που έπιασε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο οπού σκόραρε πέντε τέρματα, πέτυχαν οι Ξαντινίδης(2), Καλλίδης, Χίντ Ιμέρ, Καραγκιόζης, Τσιτάκ και Βρίγκος.

Ενώ για την ομάδα του Ρωμανού Κοντογιαννίδη που παρά την μεγάλη έκταση που πήρε το σκορ, στο πρώτο μέρος ήταν άκρως ανταγωνιστική  καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει με τον Τουγιάλ Μουμίνογλου, στο πρώτο μέρος που ο Φίλιππος ήταν μέσα στο ματς χάνοντας με 2-1 κερδίζοντας όμως τις εντυπώσεις. Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής του Δροσερού έδωσε χρόνο συμμετοχές και σε πολλά νέα παιδιά, άλλωστε σε τέτοια ματς το τελευταίο που έχει σημασία είναι το σκορ.

Επόμενο τεστ για τον Ορφέα είναι  με τον Ηρακλή Ζυγού στο γήπεδο της Λευκόπετρας ενώ θα στο μενού υπάρχει και εκτός έδρας παιχνίδι με την Κεραμωτή

Share it