Search

Στην Α1 με τον Άρη Νίκαιας οι αδερφές Σαββαλάκη!

Στον Άρη Νίκαιας και στην Α1 γυναικών του χάντμπολ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι δίδυμες Δήμητρα και Αθανασία Σαββαλάκη.

Οι δύο 25χρονες αθλήτριες που έπαιξαν με τους Κύκλωπες την χρονιά που μας πέρασε στην ίδια κατηγορία και είχαν επιτυχίες τα τα τελευταία έτη με την εβρίτικη ομάδα, τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των ανθρώπων της ομάδας της Αττικής που κινήθηκαν για την απόκτηση τους.

Αμφότερες ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έτσι αναχωρούν από την Αλεξανδρούπολη.

Η ανακοίνωση του Άρη με όλες τις μεταγραφές:

Ο Άρης Νίκαιας συνεχίζει τις μεταγραφικές του ενέργειες προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόκληση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η ομάδα της Νίκαιας προχώρησε σε 7 μεταγραφές, μεταξύ αυτών και της διεθνούς αθλήτριας Ολυμπίας Ανδρίτσου. Αναλυτικά οι αθλήτριες που απέκτησε η ομάδα της Νίκαιας:

– Ανδρίτσου Ολυμπία. Εν ενεργεία αθλήτρια της εθνικής ομάδας και αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή ενός έτους από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Είναι 21 ετών έχει ύψος 1.67 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι – μέικερ.

Αννα-Μαρία Ταβλαρίδη. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ, είναι 19 ετών και έχει ύψος 1,70. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεική από την ομάδα του Κορυδαλλού στην Ν.Ιωνία

– Σαββαλάκη Δήμητρα .Αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και αγωνίζεται δεξί εξτρέμ. Είναι 25 ετών και εχει ύψος 1.77

– Σαραντάκου Μαρία. Αγωνίζεται σε όλες τις περιφερειακές θέσεις αλλά και πίβοτ. Εχει ύψος 1,83 και είναι 22 ετών. Αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή για ένα χρόνο από την Νέα Ιωνία.

–  Σαββαλάκη Αθανασία. Είναι 25 ετών με ύψος 1.77 και αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης .Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις στην περιφέρειας.

– Δοντά Γεωργία. Τερματοφύλακας – 17 ετών με ύψος 1.69 και αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Μανδά Ρένια. Πίβοτ -22 ετών με υποσχετική μεταγραφή από την Νέα Ιωνία.

Καλωσορίζουμε όλες τις αθλήτριες στο σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Share it