Search

Μεταγραφή απο το πάνω ράφι με Μουμίνογλου απο τον Φίλιππο Δροσερού! Στα “πράσινα” και ο Τζεμαλή Αλή

Μια απο τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας του πραγματοποίησε ο Φίλιππος Δροσερού που “έντυσε” στα πράσινα τον Τουγιάλ Μουμίνογλου, ενώ παράλληλα η ομάδα του Φίλιππου έφτασε τις 8 μεταγραφές εντάσσοντας στο ρόστερ της και τον 16χρονο Τζεμαλή Αλή που προέρχεται απο την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης.

Όπως σας είχε προαναγγείλει το Sportsaddict(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο Πρόεδρος της ομάδας Φερτούν Χασάνογλου μαζί με τον προπονητή Ρωμανό Κοντογιαννίδη προσπαθούσαν εδώ και καιρό να πείσουν τον “Φουξ” να αφήσει μετά απο πολλά χρόνια τον Ορφέα για να φορέσει την φανέλα του οικισμού του, και έτσι και έγινε με τον πολύπειρο χαφ να εντάσσεται στο ρόστερ του Φίλιππου που αυτόματα ανεβαίνει επίπεδο και δείχνει ξεκάθαρα πως θέτει ψηλά τον πήχη για την φετινή χρονιά

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 Î¬Ï„Î¿Î¼Î¿Η ανακοίνωση της ομάδας για την απόκτηση του Μουμίνογλου αναφέρει: “Να και την μεταγραφή βόμβα που περίμεναμε έσκασε!! 8η μεταγραφή για την ομάδα μας για την νέα χρονιά.
Μουμιν Τουγιαλ το 87 γεννηθείς θέση αριστερό χαφ.
Γνωστός ως παιδί του Ορφέας Ξάνθης
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό Ï€Î»Î¬Î½Î¿Η ανακοίνωση για την μεταγραφή του Αλή αναφέρει: “7η μεταγραφή για την ομάδα μας για την νέα χρονιά.
Τζεμαλή Αλη το 2003 γεννηθείς θέση αριστερό εξτρέμ.
Ξεκίνησε από 6χρωνον από της ακαδημίες του Ορφέας Ξάνθης
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς”

Share it