Search

Under και Over για όλα τα γούστα σε δύο ηπείρους

Συνεχίζονται οι αναμετρήσεις σε Champions League και Copa Libertadores, με την προσοχή μας να στρέφεται δικαίως σε Λευκορωσία και Ουρουγουάη.

Μπάτε Μπορίσοφ – Ρόζενμποργκ

Δεύτερη μέρα αγώνων στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με μία αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση. Μπάτε και Ρόζενμποργκ κοντράρονται στην Borisov Arena με φόντο το πρώτο σημαντικό βήμα προς την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι τα…χρειάστηκαν κόντρα στην Πιάστ, καθώς έπρεπε να σκοράρουν δις μετά το 82’ στην ρεβάνς της Πολωνίας για να πάρουν μια θριαμβευτική πρόκριση. Η ψυχολογία των Λευκορώσων βρίσκεται στα ύψη, όμως απέναντι τους δεσπόζει μια αρκετά φορμαρισμένη ομάδα. Η Ρόζενμποργκ έκανε πάρτι στον πρώτο γύρο κόντρα στην Λίνφιλντ. 2-0 εκτός έδρας, 4-0 εντός και συνεχίζει. Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα Σουηδίας, όμως έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της. Θα βρει γκολ, όμως στην έδρα της Μπάτε τα πράγματα δεν είναι απλά. Με αυτή την λογική, στηριζόμαστε στο over 2.

Νασιονάλ Μοντεβιδέο – Ιντερνασιονάλ

Συνέχεια και στην νοκ-άουτ φάση του Copa Libertadores, με μια κλασική μάχη Λατινικού χαρακτήρα στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης. Νασιονάλ και Ιντερνασιονάλ θα βρεθούν αντιμέτωπες τα ξημερώματα της Πέμπτης, με αμφότερο στόχο την επιβολή της δικής τους κυριαρχίας. Οι Ουρουγουανοί δεν δυσκολεύτηκαν να προκριθούν από την φάση των ομίλων, αφήνοντας εκτός την Ατλέτικο Μινέιρο. Βέβαια, έχασαν την πρωτιά στην ισοβαθμία από την Σέρο Πορτένιο. Από την άλλη, η Ιντερνασιονάλ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλο, μπροστά από την κάτοχο Ρίβερ Πλέιτ. Δείχνει εξαιρετικά αγωνιστικά στοιχεία, όμως βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, κάτι που θα την κάνει να δει πιο συντηρητικά την σημερινή αναμέτρηση. Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με το στυλ παιχνιδιού της Νασιονάλ να οδηγεί κατευθείαν στο under 2.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

 

Share it