Search

Το ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο δώρο απο τις Βασίλισσες στην αρχηγό Ελισάβετ Ναλμπάντη που αποχωρεί μετά απο 7 χρόνια!

Ιδιαίτερη απο πολλές απόψεις ήταν η σημερινή(24/7) 7η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, με τις “Βασίλισσες της Θράκης” να αποχαιρετούν ένα απο τα πιο σημαντικά κομμάτια της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης οι αρχηγοί της ομάδας και απο τα παλαιότερα μέλη της ομάδας Ευαγγελία Κατσαρού, Σέβη Μετοικίδου και Σοφία Ευθυμιάδου ζήτησαν απο την πρώτη αρχηγό της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη να βγει μπροστά στις υπόλοιπες συμπαίκτριες τους και μαζί με τον προπονητή Ανέστη Αλεξούδη και τον Υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Απόστολο Κουτρουλό για να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο δώρο στην Ελισάβετ.

Η Ναλμπάντη που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για τις Βασίλισσες απο την πρώτη ημέρα της ίδρυσης τους με συνεχή παρουσία και συμμετοχή απο την πρώτη παρουσία το 2012 στην Γ’ Εθνική μέχρι και την σαιζόν που ολοκληρώθηκε που βρήκε τις Βασίλισσες στην 4η διαδοχική παρουσία τους στην Β’ Εθνική να χάνουν την άνοδο στην ισοβαθμία. Ένα κολάζ φωτογραφιών της Ελισάβετ με τις Βασίλισσες ήταν και η αφίσα που έκαναν δώρο στην αγαπημένη τους αρχηγό οι Βασίλισσες, με το αντίο όπως αντιλαμβάνεστε να είναι έντονα φορτισμένο.

Η Ελισάβετ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ξάνθη και αναμένεται να επιστρέψει στην Καβάλα, και μάλιστα εκτός απροόπτου όλα δείχνουν οτι τη νέα χρονιά θα φορά την φανέλα της ιδιαίτερα φιλόδοξης Δόξας 2016 Δράμας.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας

Share it