Search

Βράβευσε τον κάτοχο του Πανελλήνιο ρεκόρ Αναστάσιο Κούγκουλο του ΝΟΑ ο Πέτροβιτς!

Τον αθλητή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Αναστάσιο Κούγκουλο, ο οποίος σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 50 μ. κολύμβησης πεταλούδα με επίδοση 24.84, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων και τον προπονητή του Κωνσταντίνο Χατζηπέτρου, βράβευσε την  Τρίτη 23 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου συνεχάρη τον Αναστάσιο Κούγκουλο για τη μεγάλη του επιτυχία τιμώντας τον με τη Νίκη της Σαμοθράκης, και σημείωσε: «Η επιτυχία του Τάσου τιμά τον Έβρο και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελεί πρότυπο, καθώς καταφέρνει να αριστεύει και στο σχολείο και στο άθλημα που έχει επιλέξει, αξιοποιώντας τα μέγιστα που του δίδονται από τους καθηγητές και τον προπονητή του. Συγχαρητήρια στους γονείς του και στην ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης».

Ο νεαρός αθλητής κολύμβησης κατέρριψε το ρεκόρ που κρατούσε ο Γεώργιος Καλογερόπουλος από τις 9/8/2001, με χρόνο 24.93. Τον Αναστάσιο Κούγκουλο και τον προπονητή του συνόδευε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου και οι γονείς του Αναστάσιου Κούγκουλου.

Share it